• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MIK_CZ:
    MIK_CZ:
    MIK_CZ: na web jsem koukl jen velmi zbezne, ale ted bych rekl ze jsi vybral urcite mohl hodit lepsi fotky nez tyhle tri :)

Jinak ta sablona ti kurvi nahledy u fotek co jsou horizontalne..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MIK_CZ: chtel bych videt tvoji ukazku a fotek tu moc praveze neni na to ze je to klub o foceni respektive sou tu jen moje.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    BIRK: http://activeden.net je tam toho spousta:)

IMOLOL: neco tam zkusim hodit :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    MIK_CZ: kde si sehnal takovou peknou sablonu...ne ze bych chtel kopirovat ale treba najit neco v podobny kvalite
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    MIK_CZ: btw. hoď na fb nějaký ukázky retuše, jestli můžeš.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    ZABIAS: nechapu co ti vadi na odkazu, fotek je tam hromada tak si vyber tu nejhorsi a zdrbni mi ji ...

IMOLOL: je to sablona, horsi je to s diakritikou :)
    tamron je docela v pohode ale naroky rostou :) za ty prachy myslim dobry :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    MIK_CZ: pěknej web, vlastní výroba nebo šablonka? Btw. jak jsi spokojenej s tím tamronem?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    jezis odkaz na to prdim hod sem fotku . :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    www.mik.cz
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    tak si nech keci a uka :)
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    ZABIAS: ja se se svyma fotkama klidne pochlubim a focenim se nezivim, jen sem tam privydelam, ale tohle bych ven teda nevypustil..
    nerikam ze mam dokonaly fotky, ale tohle je fakt do oci bijici a je smutny ze to jako fotograf vubec nevidis ...
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    tak zprave by 100%tni aspon v mem pripade byt mela :) ale mas pravdu na vsem se da neco najit a na to sem tu narazel.
    BIRK
    BIRK --- ---
    ZABIAS: kamo vubec to neber spatne...mne se ta fotka vesmes libi...a spis jsem souhlasil ze nekdy takovy detaily jako prstynky a retizky to muzou pokazit...na tvym pripade...jsem si toho ani omylem nevsiml...jen kdzy to bylo zmineno mrknul jsem na ruku jinak vubec...myslim si ze to spis bylo reseny vseobecne nez konkretne...

zas na druhou stranu neveris ze fotka je vzdy stoprocentni ne? vzdy s eda neco udelat jeste o trochu lip :D
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ukazte svoje fotky nez budete kritizovat. mysylim ze je to tady nekde v zahlavi :) jiak me celkem fatk vase nazory o fotky nezajimaj fotka je tu proto aby typek videl jak ja resim realese model u aktu. ne vam ukazovat jak je zpravne fott.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    no co na to rict snad jen ze je to vas nazor, me v kreci vubec neprijde a co se tyce prstynku je videt ze zkoumas detaily a na fotku nekoukas jako na celek. jako prstynky skoro nejsou videt podle no nic.
    BIRK
    BIRK --- ---
    KARYSLAV: hmm to je vlastne pravda ...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ZABIAS: ze vseho nejvic na svete, snad po HDR fotkach, nenavidim fotky holek, ktery maji na sobe retizky a prsteny, nedej boze na kazdym prste jeden.. Na to foceni to podle me ma jit vsecko dolu, pokud to neni primou soucasti pointy modelu, jinak mam chut si vyskrabat oci.

Tady ma slecna teda zjevne jen jeden, a po te kreci v rukach je to minoritni hovadina, ale stejne me to tam taha za voci..
    BIRK
    BIRK --- ---
    MIK_CZ: krec ne...nez si ji nasvitil tak malem lehla...
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    co ma s tema rukama?
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam