• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    hele nikdo se nebrani kritice ale chtyrejm kecum chytraku, uz dost o tomto tematu ! je to OT ! konstrutkivni kritika je dobra a chci aby byla nasledovana obrazovym prikladem tak to je, tak to tady bylo 5let nebo jak dlouho uz tadle diskuze je kazdopadne dyl nez vetsina chytraku a tak to bude.

takze dost kecu fotky a nebo pryc .
    BIRK
    BIRK --- ---
    zabias...ja s nima fakt musim souhlasit...proc se branis kritice nikdo nerekl ze je to buh vi jak spatny...jen vytkul detaily a ty ses z toho temer nepricetnej
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    furt stejny picoviny meles
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    a proste ukazat fotky tady je to vo fotkach a ne vo kecech. takze proto ukaz fotku a pak mel.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    SKOT: blbost ale tvuj nahzor ja uz to tady probiral tolikrat ze se nehodlam ktomuto tematu vracet. je to verejne a je to moje kdyz to bude mit hlavu a patu nebudu to mazat.
    SKOT
    SKOT --- ---
    ZABIAS: problém neleží v holkách a vdolkých ale v tom, že sis založil a pojmenoval veřejnou diskusi k určitému obecnému tématu a řídíš si to tady jako svoji soukromou reklamní stránku kde je zřejmá snaha eliminovat jakoukoliv kritiku propagovaného produktu = tvých fotek
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    2MEK: jj..cela ta serie byla focena v crossu..od kavarny az po pudu
    2MEK
    2MEK --- ---
    HUGGI: kavarna v crossu?
    BIRK
    BIRK --- ---
    za me...se mi nelibi poloha, resp uhel ohledu na trup...i kdyz slecna asi bude mit fajn postavu takhle mi to na prvni pohled pripomina transvestitu
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    LEF: nekdo ma rad vdolky nekdo zase holky, tak se na to vyserte vy a dodrzujte pravidla v zahlavi zejo :) a jestli te to tady nebavi tak sem nelez :) btw rizek jako fotka kazdy vi jak se dela.
    LEF
    LEF --- ---
    ZABIAS: nechces se uz na to vykaslat? jestli te nezajima nazor mistnich tak sem nic nedavej. podobny kecy jsou tu kazdyho pul roku kdy se hada jestli kritik musi umet to co kritizuje. blbost. jestli ti rizek chutna poznas sam a pritom vis prd jak se dela.
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ASRAEL: ale maj za sebou tuny napsanyho textu o teorii umeni. takze ukaz foto nebo text :)
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    ASRAEL: me to tak neprijde holt to kazdy vnima jinak. btw kdyz se clovek protahuje tak vkreci kapku je.
    ASRAEL
    ASRAEL --- ---
    ZABIAS: Promiň, ale tvé reakce na názory ostatních mi přijdou neadekvátní. Pokud by Tě opravdu nezajímal názor ostatních tak zde nepíšeš ať se ukáže atd ... Je i docela hodně dobrých kritiků umění, kteří fotit, malovat apod. neumí. A A modelka vypadá opravdu jako v křeči, má divnou polohu, ovšem pokuud si to tak opravdu chtěl je to o.k.
    ASRAEL
    ASRAEL --- ---
    HUGGI: Pěkné barvy. Možná bych jen vyhodil ten podstavec u ptáka.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    HUGGI: jj zatim s tema nahledama je problem, musel bych ty nahledy asi delat rucne ale tomu jsem se chtel vyhnout :) druha moznost byla ze tam je jen vyrez z fotky takze by se stejne nepoznalo o co jde ... prinejhorsim holt udelam ty nahledy ruco :)

HUGGI
    HUGGI --- ---
    MIK_CZ:
    MIK_CZ:
    MIK_CZ: na web jsem koukl jen velmi zbezne, ale ted bych rekl ze jsi vybral urcite mohl hodit lepsi fotky nez tyhle tri :)

Jinak ta sablona ti kurvi nahledy u fotek co jsou horizontalne..
    ZABIAS
    ZABIAS --- ---
    MIK_CZ: chtel bych videt tvoji ukazku a fotek tu moc praveze neni na to ze je to klub o foceni respektive sou tu jen moje.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    BIRK: http://activeden.net je tam toho spousta:)

IMOLOL: neco tam zkusim hodit :)
    BIRK
    BIRK --- ---
    MIK_CZ: kde si sehnal takovou peknou sablonu...ne ze bych chtel kopirovat ale treba najit neco v podobny kvalite
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam