• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASKOMERCNÍ FOTOGRAFIE - FOTOBANKA - rady a porady pro zacinajici fotografii a reklamu
    Fotograf Ondřej Dobiáš, profesionální fotografie

Photo-Agency.cz

• fotografové, literáti, grafici, malíři, hudebníci, ti všichni tady mají prostor ukázat své díla která hodlají publikovat a případné je konzultovat,vytahovat se, ci jen oznamovat infa .....
    • odkazy na ruzne galerie klientu photo-agency.cz na nastence a zde do budoucna: neco

• spřátelené diskuze: [ FOTO - WORKSHOPY ]

!!!! ČINY MÍSTO SLOV !!!!
    Než začneš kritizovat ukaž jak si to a nebo neco podobného nafotil ty !

Libi se vam zahlavi ?

19 hlasy od 19 respondentů

rozbalit záhlaví
      LEF
      LEF --- ---
      ZABIAS: hele na prvni pohled sem si rek jeee to je prijemny, ale pak mi na ty fotcve pripada neco divnyho. asi to slunicko je dost kycovate do hvezdy, navic se ve vode odrazi 2x (za lodi je videt ze se trpiti na hladine, na to aby se trpitilo pred lodi si myslim ze by muselo byt vys a ne nad lesem. Pak ty duhovy flery (nebo jak se tomu rika) co jsou na stozaru a zaroven i na odrazu hladiny mi prijdou taky do oci bijici. takze nakonec mi to prijde desnej kyc z fotoshopu. ale, mozna se mylim a je to jen muj pocit z fotky.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      BIRK
      BIRK --- ---
      znate jmeno softu/webu kterej umi rozesilat fotky do vice fotobank zaroven?
      SHULDAA
      SHULDAA --- ---
      ZABIAS:njn uz jsme zjistily mazu
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      SHULDAA: odkaz asi nefunguje.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      VYKUTALENA: a ja pujdu zebrat hmmm tyvoe
      VYKUTALENA
      VYKUTALENA --- ---
      Hm tak to jsem na tom jeste dobre, nabidli mi 500 za jednu fotku :]]
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      VYKUTALENA: 300 - 1200 podle narocnosti a poctu. ja za nejaky pilule uctoval 350,- asi pred 6letyale chteli jen jedny a mela to byt spis image fotka nez produktova.

jinac sem ted videl typa na webtrhu co nabizi foceni produktu za 9,90,- hmmm to sem si fakt rikal kurva ale to jako muzu rovnou zabalit takovou cenu :(
      SHULDAA
      SHULDAA --- ---
      PODFUCK: koukam nekdo si dal docela peknej maraton po projektech , ten bude mit asi v kapse cenu za mnozstvi :D
      VYKUTALENA
      VYKUTALENA --- ---
      Mam dotaz.

Jak se pohybuji ceny produktovych fotografii? Jedna se o foceni leciv 1 fotka hires na roll up a 5x menci rozliseni na web.

Predem diky za odpoved
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      Profesional photographer Ondřej Dobiáš bbc-behind-the-scenes.wmv - YouTube
      https://www.youtube.com/watch?v=p45FShFHoFk&feature=plcp
      PODFUCK
      PODFUCK --- ---
      Mám tip na fotosoutěž. Velmi slabá konkurence a tedy velká šance vyhrát http://www.vyfotprojekt.cz/
      SHULDAA
      SHULDAA --- ---
      ZABIAS: dobrý vědět, možná to budu už za pár dnů taky potřebovat ;)
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      ZABIAS: Ok, díky :)
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      5000-15000 pro jednu zalezi jak je firma bohata, jak sou modelky provareny, a na tvem stesti nakolik je ukecas :)
      BLACKX
      BLACKX --- ---
      Kolik byste řekli, že je rozumná odměna pro modelky za focení kalendáře decentních aktů (spíš anonymnějších - černobílých dramatických), které bude firma rozdávat svým dobrým partnerům ke konci roku? Vyjde to v nákladu 1000 ks.

Přesněji řečeno tady by měly být dvě modelky, každá tedy na 6-7 fotkách.
      EXOFFO
      EXOFFO --- ---
      Je tady prosím někdo s účtem na Shutterstocku? Potřeboval bych tam koupit jednu fotku. Peníze pošlu na účet. Díky.
      SYKES
      SYKES --- ---
      Neměl byste prosím někdo tip na půjčovnu fotovýbavy v Praze?
      Potřebuji na den dva půjčit nějaký megadělo, řekněme digistěnu 60 MPx - a hledám ceny a podmínky, pže FotoŠkoďáckých 15 % z ceny Hasselbladího kompletu se mi jaksi do rozpočtu nevejde.
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      seawolf cup jaro 2012
      Dovolená na jachtě, plavby na jachtě, jachting
      http://www.jachta-dovolena.cz

ROMANICAK
      ROMANICAK --- ---
      ZABIAS
      ZABIAS --- ---
      schanim externi power pro blesk speedlite canon (ale ne na tuzkovky, ale se zabudovanejma baterkama)

nemate nejaky typy ? koupil sem z ciny pres ebay neco ale za pul orku se to spalilo :(

diky moc za infa pripadne linky kde koupit atd :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam