hele abych otočil list:
každá čtvrť má takový ty podivíny - zvláštní postavičky. Teď doufám že mě spipi neodsoudí za rasizmus, ale holt nikdy jsem nic nepublikoval - chtěl bych se zeptat na postarší páreček cigošů (muž a žena), který neuvěřitelně často potkávám procházet slezskou ulicí a to takovym způsobem, že jde každej po jedný straně ulice (jakože přes ulici), ta ženská občas někoho odchytne a něco s nim řeší. mě teda nikdy neodchytla, tak by mě zajímalo o co jde.
myslel jsem že třeba kradený voňavky nebo tak, i jsem nějak odposlechul od kolemjdoucích že se o nich bavili jako že jsou tu často k vidění, ale naposledy když jsem je viděl, tak ta pani nějakýmu chlapíkovi něco dělala rukou na čele?!?
pán vypadal docela vykuleně a mě by zajímalo, jestli jde o nějaký prastarý romale woodoo, nebo co..:)
ten její partner jde vždycky jen po druhý straně ulice a přihlíží - oba jsou menšího vzrůstu
nenarazil jste na ně někdo?
+ ještě pán kterej vždycky začne rozhovor tim, jestli mluvím česky (vlasatej underground) a pak vypráví že bydlí s kočkou v zahrádkážský kolonii a že pracoval zamlada v uranovym dole a teď je chabrus. toho taky docela často potkávám ve slezský