• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    Bydlíte na Vinohradech? Především na těch pražských Královských? Máte zážitky, vzpomínky, které se vážou na toto kouzelné místo? Znáte dobré podniky? Podělte se o cokoli, co se k Vinohradům váže...

    !!!NA NÁSTĚNCE STÁLE DOPLŇOVANÁ DATABÁZE HOSPOD A VINOHRADSKÝCH PODNIKŮ!!!
    (Všichni, kdož se v tomto klubu zmiňujete o svých oblíbených vinohradských podnicích, přikládejte prosím ke svým referencím také bližší údaje (ceny, druh piva, kuchyně, obsluha, vybavení atp.) a aspoň něco jako adresu!)


    www.vinohrady.cz
    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    PVO: jediná nevýhoda trafiky je, že je vlastně malá .-)
    FIN
    FIN --- ---
    PVO: nikdo mu neupírá právo :-) já to hodnotím z pozice zákazníka .-)))))))
    PVO
    PVO --- ---
    ten cernousek na to ma plne pravo, kdyz je to pan majitel:)

    a pro pos ta Trafika 67 (bo jak se menuje) za rohem na Korunni taky neni marna. vlastne vubec neni marna - vyber pitiva i kuriva rozsahly, ceny prumerne, obsluha prima, interier taky fajn. proste utulno
    FIN
    FIN --- ---
    ALCA: ad pták loskuták...

    Pták loskuták se nachází v ulici U vodárny na Vinohradech (www.mapy.cz - ano, býval tam sklepní Samson). Mají tam otevřeno i po půlnoci (+), pivo desítka i dvanáctka (+), společnost pestrá, stolky prosklené s blbůstkami uvnitř (zábavné +). Občas se ale černoušek po půlnoci zaobírá dobře proporcionovanými kolegyněmi za barem a obsluha malounko vázna (snesitelné -).
    ALCA
    ALCA --- ---
    AELIRENN: To zní super (Chudoba) a co ceny pivka, vínka a paňáků.........
    ALCA
    ALCA --- ---
    nebo Pták Loskuták....nevim přesně ulici ale je to u Vinohradský vodárny. v ulici kde býval Samson...........jedna z mála hospod, kde maj otevřeno i na svátky ............jako jsou Vánoce.........
    PVO
    PVO --- ---
    ulice sázavská
    PVO
    PVO --- ---
    hodne v poho je Kafe Ideal
    PVO
    PVO --- ---
    EDASX: dovolim si s tebou polemizovat, sonora je pekny smecko, alespon co se tyce vztahu ke zakaznikovi
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    jeste k Bei-Dai-He, rozsirili nabidku, ted maji i thajska jidla a ta jsou pomerne... zajimava. (tim nemyslim, ze by to nebylo dobre, ale obcas to chce trochu odvahy experimentovat)
    EDASX
    EDASX --- ---
    FIN> coz mi pripomina pizzerii v rimsky (za a pod vinohradskym divadlem) ktera je fajn... vcetne klasicke pizzy al capone nebo jak se menuje coz je vlastne spise takova kapsa nez pizza. o weekendech tam bejvaj nejaky slevy ci co... takze pizza se dostava na velice prijatelne ceny (o neco vic nez ristorante z mrazaku =)
    FIN
    FIN --- ---
    co se pizzerií týče, vřele doporučuji pizzérii na korunní (nad dobrou trafikou):
    ceny spadají do vyššího průměru, jídlo chutné, porce veliké. k sehnání i méně obvyklé kousky (třeba pizza s artyčoky, ňam!). nají se i nepizzař - spousta těstovin i několik chutných steaků. když sedíte vepředu, můžete koukat na kuchaře, jak to všechno válí :-)
    EDASX
    EDASX --- ---
    jo tu chudobu musim votestovat posledne uz sem docela hladove cucel do listku ale pak sem musel na rychlo zmizet =)))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    EDASX: Sonora je v Radhošťské a můžu ji jen vřele doporučit.
    AELIRENN
    AELIRENN --- ---
    A co hospoda Chudoba?
    Je to na vihohradske, na strane smerem k riegracum, na rohu ulice sumavska. Jidlo cenove prumer, s tim rozdilem, ze vam toho daji takovou kopu, ze se to da sotva snist. Maji tam prima akvarko a vyhled na vinohradskou;)
    Pred tim tam byla nejaka restaourace s moreskejma potvorama. Prosteredi fajn, pokud se tam nekona nejakej raut, coz je myslim u nich celkem castym jevem, takze klidu se tam tolik nedockate.
    JARKA1M
    JARKA1M --- ---
    o ty vznosny sem taky nikdy neslysel nic dobryho... a kdyz uz mluvime o tyhle strane miraku - nemam rad podnik s honosnym nazvem Doba (asi se to tak menuje protoze jim to dlouho trva, ale stejne tak by se mohli menovat treba Povadlej ksicht nebo Hnusný pivo nebo Drahej krám nebo U lajdáka) a poté co k Procházkům zavedli Krusovice, ktery taky nemam rad... nemam rád ani Procházky...
    EDASX
    EDASX --- ---
    hmm na miraku je takova, ma to dost vzonsnej nazev (je to vedle novyho cinskyho bistra kousek od italsky ulice) - tak ta je strasna, grosetto je tradicne OK... pizza einstein... nadprumerem... a pak jedna vedle praveku, tak tam sem parkrat byl a dycky spokojenej... a nebylo to tam ani tak drahy...

    jo jinak best zradlo je v sonore, neni to na vinohradech ale asi 15m od nich - je to tam teda drahy (pocitejte tak 200+/jidlo) ale je to nater... mexicka hospoda nejvyssi kategorie =) ted mi vypadlo jak se ta ulice menuje ale je to asi napul cesty mezi florou a jirakem na zizkovsky strane =)
    AELIRENN
    AELIRENN --- ---
    Chjo...Nema cenu to tu resit. Mam asi jiny vkus...
    Jinak - kdyz uz jsou tu ty cinske buface....co takhle i italske pizzerie?
    FIN
    FIN --- ---
    z dlouhodobeho hlediska se pripojuji k tritonovi - bufac lepsi rerstaurace
    EDASX
    EDASX --- ---
    vono dle me zalezi jestli si u toho hrocha das to jidlo za pade nebo za kilo =) a taky zalezi co si das =) ja sem mel v tom dolnim 2 ruzny jidla a jedno se nedalo zrat a druhy bylo super a tam nahore to plati obdobne =)
    AELIRENN
    AELIRENN --- ---
    TRITON: no, tak to pak asi chodim na spatna jidla. Tohle se mi stalo...max. po druhe v zivote
    TRITON
    TRITON --- ---
    AELIRENN: U jídel,které mají omáčku základem jídla,by měla tato být zvlášť,a to je myslím normálním zvykem u všech bufetů ctící původní tradice čínských jídel. :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam