• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    LENGYANG: Presne tak, U Bohouse velmi prijemne! taky muzu doporucit
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    KEDAREK1: Sokolovna dobrý jídlo, na můj vkus trochu drahý - mám na mysli některá jídla jako brambory s tvarohem za 115, nebo cibulové kroužky 85 (což by nevadilo, kdyby jsi nebylo 6)
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    LA_PIOVRA: zjistila jsem, že je to denní bar/kavárna, takže zavírají v 18:00, což mi dost udělalo čáru přes rozpočet ...
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    SARAJ: myslím, že máš pravdu :-( vždycky měli super jídlo za dobrej peníz, poslední dobou je menu úplně o ničem v omáčkách je horně mouky a ingredience co tam nepatří .... bohužel.
    Ale na druhou stranu vřele můžu doporučit U Bohouše, nový majitel, nové menu, jídlo fakt chutná, velký výběr piv a biomošty - kouří se jen na zahrádce.
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    SARAJ: kdovi odpovi:(
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KEDAREK1: chodim celkem rada do Sokoola,ale mam trosku obavu,ze maji noveho kuchare /minule jsem dostala kopec ajdamu na spagetach:(
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    Chodite nekdo do Sokolovny? mne tam hodne chutna, ale obsluha a prdevsim ta kratce strizena dama mi prijde celkem pod uroven. Naprosto spokojeny jsem v Chudobe, co Vy mate nejaky update kam zajit na dobrou bastu a kde se chovaji mile?:)
    IFKA
    IFKA --- ---
    MR_DAN: to si nemyslím:) i mléko do kafe tam mají jenom sojové, tak bych se dost divila, kdyby servírovali cokoliv živočišného původu. je to spíš vegan/hip něž paleo;) ale kafe mají dobrý.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    LENGYANG: ano, mam, vse co jsem tam jedl mi velmi chutnalo.
    Z pocatku davali zbytecne maly porce, ale polepsili se, kvalita jidla a surovin super.
    Snad budes mit stejnou zkusenost.
    Byl jsem tam asi 5x na snidanini a 3x na obed.
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    Jen tak mimochodem máte někdo referenci na tohle bistro / kavárnu - co se týče kvality jídla ?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    LA_PIOVRA: jo už vím, díky :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    FLLIP:
    Moment — bistro a kavárna / Slezská 62, Praha 2
    http://momentcafe.cz/
    https://www.facebook.com/pages/Moment/178906205589686
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    LA_PIOVRA: jaký bistro máš na mysli?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Zasel jsem vcera na obed do nedavno diskutovanyho bistra ve Slezsky, meli citronovej bulgur s tempehem a pecenou korenenou dyni a dnes na snidani (rozpeceny makovy bagel se "smetanovo"- cibulkouvou pomazankou a rukolou) a oboji bylo super a za mravnou cenu.
    Nechodit kolem, tak nevim, zda bych se tam vypravil, ale to muzu prohlasit prakticky o jakymkoli podniku, mozna s vyjimkou Sansha.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SPIPI: nn vubec, mozna to tak pusobi, ale sem spis obstarozni manicka:) tam to ale fakt bylo potreba
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    SPIPI: to si pletes - cely barak je na zadech chucka, ne naopak!
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    CYBERKOTLIK: celej walker texas, předpokládám, že máš doma i bouchačku a nad postelí vlajku konfederace :-)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MR_DAN: tak kamosi byla pulka vyhazovaci a pulka hooligans, takze s tim problem nebyl, ale to, ze se podarilo k nejakymu jednani dokopat policii melo vetsi efekt, pac deset maniku vyrubes a druhej de je tam deset jinejch. ja se tenkrat naucil likvidovat spis fetaky nez strikacky, jelikoz si to tam pousteli klidne na ulici hned u baraku. Treba sedim takhle na zahradce royal cafe a obedvam, a najednou vidim frajera, jak se snazi dostat pomoci kreditky k nam do baraku. Tak prebehnu ulici, rozbiju mu hlavu o ty zelezny dvere,pridam informaci o tom, ze ho priste zabiju az ho tam uvidim a jdu si vklidu dojist k obed. Dalsi hoste, co tam sedeli na zahradce vsichni sokovan vyraz, nacez prichazi servirka a rikas usmevem: Dobra rana, date si jeste neco k piti?:)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    CYBERKOTLIK: dobre ty!!! ty policejni dodavky si pamatuju :-)) jako ta skolka me dostavala, kazdej den tam chodily za rucicku maly deti a na zemi se vsude valely jehly...
    tehdejsi pritelkyne to resivala tak, ze kdyz narazila na strikacku na zemi, tak volala policajty, kteryzto maj povinnost tu buchnu sebrat a zlikvidovat .. vzdycky meli pekne kysely ksichty ze na to vubec musej sahat :-)
    ale teda do ty herny bych tenkrat fakt nepachnul, ani s bandou kamosu, precejen se tam obcas strilelo a povidalo se o nejakejch zastrelenejch, mel bych fakt sevreny pulky :-)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MR_DAN: Ja bydlel primo na tom rohu odboru/myslikova
    Prostituce tam je porad, ale jak to tenkrat obsadili ty tlusty cikani, tak se tam natahalo mraky holek, co slapaly za davku. Ja sem to tam dlouho neresil, ale kdyz me nasrali s tim autem+jeste strelba v dobe, kdy tam byla moje kamoska pro gyros, tak sem se zaktivizoval.
    Nekolikrat sem to tam nemilosrdne vytriskal s kamosema, zbuzeroval sem tehdejsi mistostarostku Cernochovou, at je laskave napise na seznam heren, co se maj rusit, a domluvil sem s kriminalnim radou pro P2, aby tam 2x tydne posilal policejni dodavku, ktera to vsechno odveze na vyslech. I pres tuhle koncentraci usili na jedno jediny misto to trvalo asi 6 mesicu, nez to definitivne zavreli smejdi:)
    Nicmene meli to zalobovany i u zastupitelstva, protoze se naposledni chvili herna octla vyskrtnuta ze seznamu podniku urcenych ke zruseni - bez ohledu na to, ze je hned naproti materska skolka:) Kdyz mi to mistostarostka poslala, tak sem obesel majitele kavaren a hospod z okoli a asi 4 se sli podivat na tu schuzi , kteryze zastupitel Prahy 2 bude hlasovat pro zachovani te herny - nakonec nikdo:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam