• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    MOTYLOJD
    MOTYLOJD --- ---
    prip na Tylaku je vinoteka...ale pouze francouzske vino!
    FIN
    FIN --- ---
    dodatek k trafice 97 - nachází se na Korunní ulici naproti Vinohradské vodárně u zastávky tramvají 10 a 16 Vinohradská vodárna (křižovatka s ulicí U vodárny) . to je tady
    http://www.mapy.cz/handler.py?action=left&mapWidth=552&mapHeight=420&zoom=40&lon=52041328&lat=180272096&highlight=pnt=461311_-5547176_select
    FIN
    FIN --- ---
    a nyní uvádíme zázrak pro milovníky vína!!!

    V Budečské ulici (blok mezi křižovatkami s Korunní a se Slezskou ulicí - http://www.mapy.cz/handler.py?action=detail&mapwidth=552&mapheight=420&tablename=ulice_web&objecttype=0&key=444367) se nachází vinotéka Cellarius (http://www.cellarius.cz/budecska.html). K té řeknu jenom tohle: bezprecedentně jedna z nejlépe zásobených vinoték, na které jsem kdy vůbec na území hlavního města Prahy narazil!!!!!

    Pokud by nějaký vinohraďák chtěl občas zajít na ochutnávku (které tam pořádají), s radostí se s ním domluvím.
    FIN
    FIN --- ---
    technické připomínky k home:

    nějak nechápu, proč jsou tam občas uvedeny podniky, kde je pouze jméno nebo jméno a údaj typu "hospoda", popř. "hospoda ta a ta v téhle ulici" bez dalších užitečných informací typu "jak", "proč" a "za kolik" a "+" nebo "-"...?
    FIN
    FIN --- ---
    PVO: k meduse malý dodatek a) bývá tam dost našviháno - takže ne vždy vyjde metoda "přijdu a sednu si" a - pro obyčejná prasata - i dodatek b) občas to chce špunty do uší, neboť některé konverzace mladých intelektuálů nelze přeslechnout a je dost těžké se nezačít děsně smát.
    EDASX
    EDASX --- ---
    no pivo tam dost bes... byl sem tam asi pred tydnem =)
    PVO
    PVO --- ---
    Kafe Medusa je klidny a prijemny podnik v Belgicke ulici, kde se pohodlne usadite, budete obslouzeni a pokud si nedate pivo, tak i spokojeni. Odejdete potom s peknou vzpominkou a radi se sem budete vracet, jelikoz je velka pravdepodobnost, ze si budete moci sednout a nerusene si pohovorit se svym partnerem, kamaradem, kuratorem ci kymkoliv jinym. A on tam potom s vami rad pujde znovu, tedy pokud si ovsem neda pivo.
    PVO
    PVO --- ---
    a na brezance taky neni ode me
    MOTYLOJD
    MOTYLOJD --- ---
    americka toje...tagze tri sou..eh...i na maly strane je jeden :-)
    PVO
    PVO --- ---
    ok vim co myslis. diky
    MOTYLOJD
    MOTYLOJD --- ---
    jeden je na tom kulatym namesti....americka ulice? nebo uruguayska?
    druhej je na Letny primo u technickyho muzea
    PVO
    PVO --- ---
    a kde je zanzibar - neni nahodou nekde na maly strane (tedy v tom ghettu, kam se vinohradakova noha nesnizi, aby vstoupila:))?
    FIN
    FIN --- ---
    nástěnkářům: můj odstaveček "Čínské bufety (na oběd dobré, na večeři se slečnou už méně):" hovoří o bei-dai-he, který je pod tím :-))) jinými slovy, je to doporučení téhož podniku (ještě z doby, kdy hned vedle za křižovatkou NEBYLA ta restaurace:-)
    PVO
    PVO --- ---
    to mi lichoti :-)
    JARKA1M
    JARKA1M --- ---
    PVO: 1. Omluva za podsouvani cizich zasluh, 2. ad internetove odkazy: davam ti prava k uprave nastenky... :-)
    EDASX
    EDASX --- ---
    asi vinohrady vobejdu s fotakem a nafotim jidelaky a exteriery woe =)
    PVO
    PVO --- ---
    co takhle k infu o restauracnich zarizenich hazet odkazy na jejich webove stranky, zvladl by to pan spravce? at si kazdej muze predstavut udelat taky trochu sam... (cimz se nezrikam osvedcenych a tolik popularnich reportu)
    MOTYLOJD
    MOTYLOJD --- ---
    fin:tak jest :-(
    pivo bezkonkurencni ale kuchyn sla do hajzlu a ted este podmiraky...rozladily nas tam vsechny..a to sme tam fakt stamgasti
    FIN
    FIN --- ---
    MOTYLOJD: tebou uvedené dvě připomínky shledávám naprosto pravdivé, a proto není břežanka podnik no. 1, jako ještě před 2 - 3 roky bývala... vařili o dost líp.
    MOTYLOJD
    MOTYLOJD --- ---
    edasx:tlumoc,ale rekni mu taky at si poridej lepsiho kuchare,ze jim utikaj hosti a at propleskne obsluhu ze toci obcas sluhne podmiru :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam