• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    DYSTOPIK: v praze moc ne :) ale kdyz ho takhle nabizis...
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    Trolejbusy v Praze - Zrušená trať Slezská-Žižkov-Ohrada
    http://www.trolejbusyvpraze.net/tb_ar-slezska_zizkov.htm
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dyt je to korunní
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    DYSTOPIK: řekla bych, že to je korunní/kladská.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    Trolejbusy v Praze - Historická fotogalerie I
    http://www.trolejbusyvpraze.net/tb_hist_fotogalerie.htm
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    MR_DAN: trolejbus bys nečekal co.. ?:)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    DYSTOPIK: to vypada ze slezskou jezdily tramvaje, co?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    jen pro zajímavost
    veřejný záchodky ve slezský

GALERIE: Boudy na hnojišti i mramor se služkou. To je historie pražských záchodů - METRO.cz
    http://www.metro.cz/...orie-prazskych-zachodu-194-/metro-extra.aspx?c=A131212_125712_metro-extra_row
    IFKA
    IFKA --- ---
    LENNIEG: spis predej klice na policii, jestlis to jeste neudelala. tak se majitel najde nejrychleji:)
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    Ahoj. Dnes kolem 17.00 jsem nasla na zastavce Sumavska klice od auta zn. Skoda. Prosim sdilejte tuto zpravu mezi kamarady, doufam ze se najde jejich majitel. Dik.
    TYEN
    TYEN --- ---
    FLLIP: díky za tip, zkusím.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    TYEN: Ja chodím uz 17let na Pandu do Krkonošský, prý jsou ostatní veterináři o neco levnější, ale ja jsem spokojeny.
    TYEN
    TYEN --- ---
    ahoj, někdo doporučení na dobrýho oveřenýho psího veterináře? díky
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    Tsss tady by se ferove uzivil "hodinovej manzel" (:
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj. Není tu někdo kdo by mi zapnul wavky? Neumim to s nima a bojim se jich :D Nabízím flašku bílého ;) Zastávka Perunova, rozhraní Žižkova, Vinohrad a Vršovic :)
    TYEN
    TYEN --- ---
    ahoj, našel by se tu chlap s vrtačkou, který by mi za oběd/večeři pomohl v bytě na Korunní přivrtat garnýže? kdyby se mu chtělo dneska, tak ideálka :) více v poště. díky!
    GIULIETTTA
    GIULIETTTA --- ---
    Hezký den, ráda bych Vás všechny pozvala na benefiční koncert TATA BOJS, BITUMEN BEAT a UGC, v neděli 3/11 v Retru Praha. Výtěžek akce podpoří azylový dům pro matky s dětmi, který provozuje občanské sdružení R-mosty. Přijďte si užít báječný večírek a podpořte dobrou věc!!
    [ TATA BOJS, BITUMEN BEAT a UGC hrají pro R-mosty! / koncertconcert / 3.11.2013 / CR - Praha - Retro Music Hall Praha ]

MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    RED_KOMUSO: hlavně si tam nechoďte dělat klíče - je tam sice záměčník, ale zhruba z 15 pokusů ho zastihnout v posledních 4 letech tam nebyl ani jednou
    LUSY
    LUSY --- ---
    Děkuji všem za tipy, dám pak vědět jak jsem dopadla :)
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    LUSY: Kolínská 17 vchod ze dvora. Boty jsem si tam nikdy dělt nenechal, ale drahý určitě nejsou. Je to taková poctivá česká dílna, alespoň tak působí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam