MR_DAN: no, ted v unoru vyjdou presny prehledy s vydaji a sberem, praha 2 se o tohle stara pomerne dost poctive oproti prave desitce - beru v globalu, tam to nekde je v pohode, nekde za trest... pytliky se porad doplnujou, maj i lidi v terenu, ktery hlidaj stavy (nejen hoven) a prubezne se vse hlasi a operativne uklizi, stejne tak bordel u kontejneru, cerny skladky... ale jednou kourim, zahodim cigaro = jsem prase... mam psa, prekvapive kadi, je muj problem. pytliky temer porad jsou, kosu je tu taky dost, kdyz nahodou neni, nevidim problem mit po ruce igelitak... tuhle jsem se chytla s pani, co pustila psa pred barak, ten bestialne zesral chodnik a zase si ho zavolala domu a tim to haslo... kdyz jsem se ptala, jestli to jako nepujde uklidit (jako sorry... ale cokl s prujmem je fakt radost, ani nemusis mit decko...) a ona "proc jako? platim dane, ne...", tak to jsem chut ji zabit fakt mela... on je desnej problem vzit kybl a ty srance aspon splachnout... prala bych ji zakoupnout a upadnout do toho, fakt... a tohle neprevychovas jinak, nez tim, ze mame zakony a daj se pouzit... ale neni vule :-/, nebo prostredky, nebo fakt uz nevim.
CYBERKOTLIK: rozpocet na uklid je a neni maly, co jsem koukala loni, presny cisla uz nevim, ale bude zase prehled. pocet psu je vec magistratu, uklid mestske casti, pocet psu regulovat nejde, s policii mc spolupracuje, ale jejich cinnost vic neovlivni... je to trochu zamotanej a dost smutnej kruh, ale ti uklizeci aspon, na rozdil od cajtu, pracujou :-/