• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: no nevím. co jsem tak poznal úředníky p3 v rámci těch fesťáků, takhle bych je zrovna nevnímal :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ale na P3 je to samej ekologista...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: imo je to společná akce, vzhledem k tomu, že z jedné strany je to P2, z druhé P3 - a minimálně vinobraní je akce obou radnic
    FIN
    FIN --- ---
    KID_MCHUTT: jiřák budou ničit idioti z p2 nebo idioti z p3? protože když se na jiřáku dělaj fesťáky, dělá je radnice p3...?
    FIN
    FIN --- ---
    DYSTOPIK: já si moc nedokážu představit, že někdo bude dotovat elektriku a wifinu zdarma. pro davy, které se tam okamžitě nashromáždí, jak říkáš.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SPIPI: je to něco, co do parku nepatří. Jestli někdo chce mermo mocí pracovat v parku, ať si vezme deku. Nebo ať si sedne do Mlíkárny nebo do té velké zahradní restaurace. Nebo k sokolovi. Míst je tam dost, proč zabírat další zeleň? Nahoře na hranicích Vinohrad a Žižkova je to jedna z posledních funkčních zelených ploch - poté co zmrdy na radnici P3 napadlo vybetonovat další kus plochy pod věží.
    A idioty na P2 pro změnu vyasfaltovat Jiřák.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    asi jsem hlupák, že zhmotňuju svoje myšlenky mačkánim klávesnice, protože to teď musim nějak odůvodnit, aniž by se mi moc chtělo.

    Ne že by mi to vadilo z důvodu, že já musim sedět v kanclu, ale tady v centru neni tolik zeleně a když tam daji dva stolky s lavičkama (který se mi formou nelíběj). Vim že si to študáci musej zkusit v praxi, těmhle se asi zplašily pravítka..

    Bude to jak pingpongový stoly v tom pojebanym parku v riegru. pinčes si dám rád, ale to by tam člověk musel mít reserve, aby se tam dostal. dokážu si představit, jak tam budou sedět puboši u fejsbuku a když tam někdo bude chtít jít makat, tak nevim..

    dál jak ten článek začíná. v čechách neni zas tolik slunnechch dnů, na to aby museliá stavět v parku takovýhle šaškárny.

    Víš že mě štvalo to kácení minulej rok (ať už je to jakkoliv), teď tam tu horní pěší cestu na dvojkopci vyasfaltovali (chápu, kvůli bruslařům) a po straně udělali takovej zvláští dlážděnej rantl (asi potřebovali ještě trochu proinvestovat..?!

    Prostě mě netěší žádný ukrajování z toho mála zeleně, co tu je
    FIN
    FIN --- ---
    SPIPI: osobně tam nechci ani 10 m2 office, ani 20 m2 office, ani vůbec žádnej jinej office. ty ho chceš a je to u tebe smysluplnej nápad, já ne a podepíšu se proti. viva la demokracie :-) ale v jednom ti za pravdu dám: skutečně se dnes dostávaj do veřejnýho prostoru věci, u kterých to dříve bylo nemyslitelné - asi tak polovina z nich mě občas dost sere. mám rád parky, co jsou parky, to mi stačí :-)
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    psi a ozraly jako problem nevidim, dostavat do verejneho prostoru veci, u kterych to donedavna bylo nemyslitelny je celkem normalni.. kolik to ma metru ctverecnich, ze to zastavi jedno z nejlepsich panoramat Prahy?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FIN: +jak říká Fin.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SPIPI: to se jim bude líbit, až jim to budou očurávat psi a noci na tom spát a oblívat ožralové. Nápad je to super, ale spíš do vnitrobloku než do veřejného prostoru
    FIN
    FIN --- ---
    SPIPI: jo. na krásným trávníku, kde sedí a leží spousta lidí a koukaj na jedno z nejlepších panoramat prahy, bude stát debilní office. asi aby tý zeleně bylo ještě míň (že zdravím idiotskej projekt na "revitalizaci" jiřáku)... kde se podepisuje petice proti?
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    DYSTOPIK: proc? na me to pusobi jako smysluplnej projekt teda, s jasnym cilem a vuyzitim.. nebo je v tom nejakej zadrhel?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    SPIPI: to doufám, že se jim na to nepodaří ty prachy nasbírat..
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    Studenti vymysleli pracovnu v parku, stát by měla v Riegrových sadech - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/...riegrovych-sadech-di4-/praha-zpravy.aspx?c=A140703_2079342_praha-zpravy_bur
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KEDAREK1: Je tam u ty skoly hned po riegracema na rohu italsky a polsky
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    JOHNNY: Taky jsem to postrehnul , mohl by jsi prosim kratce popsat o co vlastne jde?:) Dekuji
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    Otevrela nova komunitni zahrada v ulici Na Smetance pod riegracema. Moc prijemny misto
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    tady by to taky nemělo urazit:

    Kašnobraní proti zrušení fontány Sjednocená Evropa a výduchu metra na Jiřáku


    a debata k tématu


    Víc třeba tady
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam