• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Pripadam si trochu jako autor legendarniho obezniku o "neznamych telepatech", ale netusi nekdo, co vydava ty cvakave zvuky s frekvenci cca 1x za 20s - presne na tomto miste:
    http://mapy.cz/s/bAxg
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    OMNIHASH: nema ban, jen RO, to je podle me rozumny ;-)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    OMNIHASH: id NIRA je nejotravnejsi stvoreni na nyxu, ma ban ve spouste diskusi.... jestli se toho nebojis, tak ji pust dovnitr, ale vsadim boty ze za chvilku zas dostanes nejaky zadosti o uvedeni do puvodniho stavu :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Má někdo ponětí co tu prováděl ID NIRA, že má permaban?
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    TYEN: měli na dveřích napsáno něco o tom, že se omlouvají za náhlé uzavření podniku, ale že mají nedořešené spory se stavebním úřadem, a také neustálé stížnosti na rušení nočního klidu od nějakého nájemníka domu. Na webu mají napsáno "Omlouváme se všem našim zákazníkům, ale bar Parc Fermé je do skončení stavebního řízení uzavřen. "
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    TYEN: C'est ferme.
    TYEN
    TYEN --- ---
    tušíte někdo, co se stalo s bárkem Parc Fermé? byl můj oblíbenej a pár měsíců zpátky ho zavřeli...
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    HABRENKA: presnou lokaci se mi teda zatim zjistit nepovedlo, ale udajne to v pondeli schvalila rada MC. Z toho puvodniho fleku seslo kvuli zavlazovani.
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    HABRENKA: netušim, ale zjistíme .)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SPIPI: odvazny, necely tri tydny na vybrani penez... no uvidime no... presnou lokaci jsem nenasla, netusis?
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    Nevite co je to za debila co cela ochranku v drogerii DM ve Francouzsky na Jana Masaryka? To predtim nebylo, ne?Ten kreten me v tom kramu vyslovene pronasledoval, prestal, az kdyz jsem se ho sla zeptat proc furt cumi na mne, protoze se to fakt nedalo vydrzet, nakupovat s nekym v patach. Nevim jestli si myslel, ze si budu zbozi strkat do svych ultra melkych kapes na kalhotach, nebo ze jeste neco zkusim narvat do uz tak beznadejne narvane kabelky....?
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    haters gonna hate :)
    První pražská pracovna pod širým nebem bude v Riegrových sadech - Pražský patriot
    http://www.prazskypatriot.cz/prvni-prazska-pracovna-pod-sirym-nebem-bude-v-riegrovych-sadech/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RETAL: http://www.kauza3.cz/kauza-stavby/konec-mahlerovych-sadu.html - poslední věta. A rozhodnutí se dá napadnout soudně v průběhu.
    O tom, že se tak nestalo, píše i ten Stropnického sloupek. A proč se to nestalo? Protože někde proběhla obálková metoda.
    RETAL
    RETAL --- ---
    KID_MCHUTT: Minigolf pod věží stojí na soukromém pozemku, povolil ho stavební úřad přes protesty radnice P3.
    Viz sloupek na první straně zde (PDF).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ANDREAK: upřímně - nápad je to hezký, o tom diskuse není. Co většina z odpůrců vnímá jako problematické, je umístění. Takováhle věc do veřejného parku nepatří. Nebude tam plnit svůj deklarovaný účel, je vysoká šance poškození okolních stromů a trávníku, o poškozování celé té věci nemluvě.
    Pokud by to ovšem nehlídal dedikovaný hlídač. Jenže pak už to není veřejně prospěšné, ale prostý zábor.

    Ve vnitrobloku některého z bloků kolem Riegrových sadů by to bylo super. Ukrajovat další kus parku už tak super není - důvody už tu padly.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    ANDREAK: ponekud nestastne je ohaneni se tou podporou mc p2, stejne tak nevim, jestli je nekde popsano, jak to ma fungovat po technicke strance (co se bude kopat, kdo jak zaridi net, elektrina - jsou na to potreba hodiny, ale to urcite vite, plus nejaky rezervacni rad, a hlavne udrzba, kose, kontrola...?) v parku na takovem miste to moc dobrotou nezavani a je to skoda, neb ostatni projekty se zdaji byt fajn a funkcni... uprimne to zavani hroznou hura akci a nechci si moc predstavovat, jak by to vypadalo v realu, kdyz si vybavim, jak ted vypada cast pravidelneho osazenstva lavicek v okoli dvoukopcaku...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ANDREAK: A tu elektrinu budete brat odkud?
    ANDREAK
    ANDREAK --- ---
    Za tým Pracovny v parku bych chtěla poděkovat za zpětnou vazbu a přínosné podněty k projektu zde v diskuzi. Pokud se nám potřebný obnos podaří vybrat, umístíme Pracovnu v parku pod vzrostlé stromy vedle louky, nikoliv na samotnou louku. Toto komunikujeme od začátku na našem webu www.pracovnavparku.cz, facebooku - www.facebook.com/pracovnavparku i na stránkách Hihitu http://bit.ly/Pracovna-v-Parku. Mrzí nás, pokud došlo ke zkreslení médii. Pod stromy není tráva nijak upravená, ani zavlažovaná a městské části jsme přislíbili, že vše uvedeme do původního stavu. Pokud by se místo neosvědčilo, přesuneme Pracovnu na další sezonu na místo jiné. Rádi vám zodpovíme jakékoliv další otázky, které k projektu máte. Napište nám prosím na email info@pracovna.cz, se zájemci se můžeme potkat i osobně. Andrea Kosařová
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Zdravim, nevim, jak ještě frčí info na nástěnce, každopádně koukám, že tam neni nic k vinotéce Cellarius v Budečský, takže: vřele doporučuju posezení v patře a teď přes léto hlavně zahrádku ve vnitrobloku, pravidelný degustace nejsou špatný (za ty prachy). Obsluha žádnej zázrak, ale to trochu záleží i na tom, kdo tam zrovna je. Výběr vína ofc. solidní.

    A kdyby tam nějakýmu vášnivýmu pijanovi fakt hodně zachutnalo nějaký víno a měl zájem toho brát víc nebo klidně i méně, ale za podstatně lepší cenu, dejte vědět do pošty, můžu pomoct.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JOHNNY: táhnout to 3m pod zemí. Tzn. rozkopat trávník.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam