LA_PIOVRA: Portože tam jsou schovaý před světem :)
V tomhle směru jsem vždy obdivoval bar/hospodu Panda na Vršovický (omlouvám se že jsem se s tématem trošku zkutálel "dolů"), opravdový skanzen,i se mi poštěstilo cestou do práce když jsem šel okolo (středa cca 8 ráno) vidět desítku fízlů v rukavicích a "first line" v podivnejch gumovejch kombinézách (jeden měl dokonce respirátor!) jak vytahujou osazenstvo na ulici, banda fotrů v šusťákových "setech" Umbro, nateklý rudý úplně všechno, výrazy probuzenejch vrátnejch, kdybych je slisoval tak z každýho vytečou tak 3 litry lihu a člověk si uvědomí co všechno je lidský tělo schopný vydržet.
Když jdu okolo tak tam vždycky nakouknu, to je něco co IMHO za pár let už ani nebude možné, tyhle zrůdy tančící na jukebox s prostitutkama (50+) a mezi nimi kličkující mladí asiaté který se rozhodli pro thug life (rozuměj nagelovaný vlasy, postavený límce od polokošil a všude tribal kérky - tribal kérky jsou základ) "looking for trouble".
Mám hrozně rád všelijaký knížky na téma "stará praha/pražské pověsti/pražské hospůdky/pražské postavičky" a říkám si že kdyby si někdo literárně zdatnej dal tu práci a pár měsíců tam poseděl, tak za poředpokladu že by se neproměnil v jednu z těch zrůd, mohl by Neruda s těma svejma povídkama dělat tak maximálně pogromy.