• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARKA1MKRÁLOVSKÉ VINOHRADY - oficiální zastoupení pražské čtvrti zde na nyxu
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---
    Zdravicko. Hledam salaty kolem miraku :) Bejvala tu kavarna stylu "sestav si svuj salat" ale ta skoncila. Nevite o necem podobnem?
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    CHOBOT: ta je fakt krasna! diky moc
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    SA_KRA_: Asi se opakuju, ale Cellarius Budečská 29. Obsluha nic moc, ale zahrádka ve vnitrobloku pěkná a obvykle tam moc lidí nebývá. Jen je to teda fakt jen na víno, občas se tam akorát najde nějakej lahvovej albrecht
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    sbiram tipy na zahradky, spise schovane, neprervane, prijemne :)

vcera v Hlucne samote to bylo moc fajn, ve vnitroblokove zahradce bylo prazdno a bylo tam krasne
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    LA_PIOVRA: Jj, máš pravdu. Thaiwan restaurant. Jen pro vyvolené
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ANICHQA: Cinska, ne Thajska:)
    Zda se ze, tva blond dcera je stejnym magnetem na pozornost, jako moje cerna usata fenka. mohli bychom znich sestavit vesele duo a nechat se jimi vydrzovat:))
    ANICHQA
    ANICHQA --- ---
    NE7RA: z básníka pánve je thajská restaurace. Funguje to ale pouze pro domorodce. Na dveřích visí upozornění, že vstup je pouze na domluvu u cestovních kanceláří. Jezdím tam každý den s kočárem do Riegračů. Vždy moje blonďaté dítě je středem veškeré turistické pozornosti :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LA_PIOVRA: jinak je to ale princezna, pribehy o tom jak se jeji deda vyhnul trestnymu praporu a jak s ni zachranka sjezdila pulku beloruska nez nasli nemocnici ve ktery sel proud me vzdy zahreji :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ADAMIRA: predstavoval jsem si, jak ma v ustech tanciky opatlany pirokama a smal se:)

ADAMIRA: jako jo, nektery ty Cinani vypadaji jako majitele elektarrny a fabriky na cokoli:)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LA_PIOVRA: hmmm citim sekely, mam na to idealniho psa :)))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LA_PIOVRA: jasny, nepopiram, hazeni do jednoho pytle, stereotypy a tak dale, ale u me uz je to snad chemicka zalezitost ktera ve me vykvetla po nekolika letech pusobeni v tur. ruchu a ziti v praze celkove. Moje islamofobie a vsechny dalsi fobie jsou proti tomu uplnej cajicek, radsi bych si dal rrojku se zarkavim a abasem nez jel v aute s rusakem.

jo, ze je to muj problem nepopiram, rad bych s tim neco delal tak v praci tokam s beloruskou ale ona promluvi a ja ji vidim z drzky litat pirozky a t34ky a je to cely v hajzlu :D
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    NE7RA: jenze Dedeckovi predpokladam pozornost lidi nevadi:)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    LA_PIOVRA: jojo a pocitam, ze maly cerny Lilecek pouta pozornost uplne stejnou, jako velky bily Dedecek :D
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    NE7RA: pak si vyfotej trznici a jdou na chvili do parku, kde si pujcuju psy a foti se s nima!
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    LA_PIOVRA: presne tak :) misto hladovych/najezenych cinanu, se tam ted roji swinguchtiva mladez a Burlesque manekyny :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    NE7RA: jj, puvodne meli hub vedle bejvalyho Illusionu, ale presunuli se. Jsou to nadevsi pochybnost Cinani.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    LA_PIOVRA: potvrzuji vysoky narust tech orientalnich skupinek vystupujicich z kolikrat silene zaparkovanych autobusu :) Z Basnika panve se stala nejaka dulezita kota techto skupinek! :D
    BPX
    BPX --- ---
    ja je mam taky rada.
    cizinci jsem myslela turisty pochopitelne.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    BPX: ty socpotraviny mam rad, maj tam lednici s tofu, spostu rostlinnejch mlik a pani v plastich s modryma stinama:)
    Jinak neresim cizince, kvuli tomu jsem bedovat vubec nezacal, resim (mozny) dopady turistickyho ruchu.

ADAMIRA: hele, jak ktery, vidavam Ruskay, ktery jsou naprosto udesny, ale treba ty u nas v baraku a ruska pani naproti jsou uplne kouzelny a hodny.
    BPX
    BPX --- ---
    LA_PIOVRA: Jirak je uplne zabitej, kdyz jdu z metra, mivam obcas pocit, ze jsem tam jedina Ceska...
    to samy u Vietnamce na rohu Slavikovky a Ondrickovy, tak nakupujou uz snad jen cizinci
    Trochu to zachranujou soc potraviny naproti, ale tam zas casto potkavas jen delniky co omlacujou mistni fasady, starousedliku minimum
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam