chodem mimo, když probíráme vinohradské nešvary, všimli jste si někdo posledního vylepšení na chodnících na korunní v oblasti zastávky šumavská?
nejde snad o to, jak nesmyslně jsou jednosměrky v okolí furt dokola rozkopané...
to se mi pro změnu doneslo, že spolu jednotlivé části města i služby (městské i firmy, co se jim to zadává) prostě vzájemně nekomunikují a nekoordinují, takže důvod opakovaného rozkopávání (a bordelu a rámusu všude) je, že někdo opraví/předělá elektriku, vzápětí někdo jiný zas rozkope a dělá plyn, pak někdo nějakou další síť atd, debiláž na n-tou a obyvatelé jak phy 2, tak phy 3 by měli začít řvát na svá zastupitelstva...
... ale o to, že na chodnících kolem zast. šumavské se na jedné straně evidentně nějak spravovala řada přívodů *něčeho* do baráků (to asi na dvou blocích před x baráky), ovšem když jsem počátkem týdne viděl stav "po", nevěřícně jsem koukal, že namísto obvyklých asfaltových záplat (které nám vytvářejí to pexeso čtverečků na chodnících dokazující věčné rozkopávání furt dokola) to ti debilové vybetonovali...
kiss my ass, pořád tomu trochu nemohu uvěřit, ovšem je to tam.