• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    DARK_ONE
    DARK_ONE --- ---
    JOLA: slysel jsem o alcatrazu (jazzik, rock), ale to je pry prilis noblesni (potazmo stredoprouda) zalezitost.
    JOLA
    JOLA --- ---
    je reálná šance narazit v budapešti na reggae? =)
    popř, kdybyste měli nějaké tipy na zajímavé kluby sem s nima...vim akorát o jednom zajímavým - pod úrovní parku na Erzsébet tér...
    kesenem sepen (jestli si to dobře pamatuju=)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    jasna. z makrozaberov sa mi nepozdavali.... furt ich videl iba zospodu:)
    TIBOREC
    TIBOREC --- ---
    COLOMAN: no jisteze, snad nejhezci co tam maj ;) Namesti hrdinu - Hősök tere
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..zajac vo svojej diere? hra?... ci zajac vo vlastnej stave? jedlo? :D
    teraz si spominam iba na "Hollo,hollo, hol az ollo?":)
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    ja to nebyl, ale take jsem tam chvili chodil, v sedumnacti, spolu s predskolnima detma, co se tam ucily cist z obrazkovejch knizek s kratkejma vetama a velikejma pismenkama. Byl jsem s ostatnima zhruba na stejne urovni :-)... Jo, a taky jsme tam hrali madarskou verzi zajicka ve sve jamce, nevite nekdo, jak je to madarsky? uz si to nepamatuju
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    aha, takze tvorcovia s altruizmom nemaju skoro nic, skor ide o kradez info,? pekne,, sak ajtak som zvedavy;;
    a co, ako inak??
    megdoglott a klubb:(
    urobim volaky prehlad udalosti v madarsku? co sa udialo od leta? dost toho bolo.. mal som totu davat postupne, ale nemal som vlastny comp a normalne pripojenie..
    ..pochvaltesa s volacim??:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nema to byt diskuzni, ale networking... proste najdes lidi... .-) ale slysela jsem ze zneuzivaji ty data na marketing...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    tu skolu doporucoval volakdo iny, asi Hugot::
    fenomen iwiw.hu sa mi osobne moc nepaci. Urcite jeto na volaco dobre, ale ak to ma byt diskusny server, tak podlamna s nyxom sato neda ani porovnat..
    ten projekt znie zaujimavo, tesimsa,,,,,,
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    a druhá věc, jak si občas povídám s Maďarama, narazila jsem na fénomén IWIW.hu, někdo ho nesnáší, někdo vychvaluje, chystají pokud vím expanzi do Čech (www.mojiznami.cz - ještě to nejede). Každopádně se to vleče jako smrad, ale je to zajímavej projekt...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    na doporučení někoho odsud, asi Colomana? chodím na maďarštinu do Maďarského kulturního střediska, báječný poměr cena/výkon, 2000Kč za dva semestry, ale posledně jsem si musela přinést židli odjinud, ne že by nás bylo tolik, ale místnost je hodně malé, určite je to tak do 20 lidí, spíš 15... nechodíte někdo?
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    repast z masakru, ale je to magyarsky :-)
    http://www.theync.com/s100406tooth.shtml
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    dikkyyy;;;
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Coloman: Jedná se o konferenci ohledně direct marketnigu (tzn. školení cestovních obchodk, dealerů apod..) IMHO trapošina největší, pokud se tim člověk neživí...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ahojte;; fotrik dostal z madarska taketo veci:
    http://img222.imageshack.us/img222/6430/beolvass0002zw5.jpg
    http://img218.imageshack.us/img218/1237/beolvass0001uh9.jpg
    chcelbysom iba vediet, co si otom myslite, popripade ak bysato chcelo volakomi aspon povrchne prelozit, to by bolo fajn, lebo ja si netrufam svojou anglictinou a oco by rad vedel, cijeto kacica, alebo ci si moze dovolit ist na tuto eksn s mamkou,,, mame obavy, zeto je dajaka traposina, ale co ked nie,,,
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    - Ki az abszolút hülye?
    - ???
    - Aki az utolsó pénzéből pénztárcát vesz.

- Ki az abszolút paraszt?
    - ???
    - Aki, ha felszáll a buszra, azt mondja a sőfőrnek, hogy gyíííííí!

- Ki az abszolút alacsony?
    - ???
    - Aki székre áll, hogy elérje a fejét.

- Miért fél Gyurcsány anyuka a madárinfluenza terjedésétől?
    - ???
    - Mert neki is van baromfia!

- Mit mond az abszolút ember a konnektornak?
    - ?
    - Mi van röfi, befalaztak?
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    TIBOREC: hahaha :)))
    TIBOREC
    TIBOREC --- ---
    COLBEN: no jasny, muj bracha to taky aplikovaval ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam