• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    Mas pravdu, a co teprve ten cvrkot v Pesti :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Ty jo,ale nic teda proti slovensku.. ale když jsme přejeli ze štůrova do maďarska,tak to nějak všechno najednou ožilo...
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    KINGFISHER: jj, taky jsem tudy v zari putoval - Bratislava Budapest na bicyklu :-)
    JOLA
    JOLA --- ---
    DARK_ONE: thx, taky můžem koneckonců zchecknout=))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    A nejvíc mě teď dostal týpek na Radiu 1. Prej: "Tak teď si pustíme takovej maďarskej projekt...říkají si Anima sound system.. ....." . .:-)) ..
    a tohle jsem našel.. :-) Mariguana cha cha cha (freemusic.cz-netřeba stahovat -otevře se v QuicktimePlayeru.)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ty jo,jsem na nyxu pár tejdnů,ale na tenhle klubík jsem ještě nenarazil.. tak to je pohoda... :-) ...
    DARK_ONE
    DARK_ONE --- ---
    JOLA: slysel jsem o alcatrazu (jazzik, rock), ale to je pry prilis noblesni (potazmo stredoprouda) zalezitost.
    JOLA
    JOLA --- ---
    je reálná šance narazit v budapešti na reggae? =)
    popř, kdybyste měli nějaké tipy na zajímavé kluby sem s nima...vim akorát o jednom zajímavým - pod úrovní parku na Erzsébet tér...
    kesenem sepen (jestli si to dobře pamatuju=)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    jasna. z makrozaberov sa mi nepozdavali.... furt ich videl iba zospodu:)
    TIBOREC
    TIBOREC --- ---
    COLOMAN: no jisteze, snad nejhezci co tam maj ;) Namesti hrdinu - Hősök tere
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..zajac vo svojej diere? hra?... ci zajac vo vlastnej stave? jedlo? :D
    teraz si spominam iba na "Hollo,hollo, hol az ollo?":)
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    ja to nebyl, ale take jsem tam chvili chodil, v sedumnacti, spolu s predskolnima detma, co se tam ucily cist z obrazkovejch knizek s kratkejma vetama a velikejma pismenkama. Byl jsem s ostatnima zhruba na stejne urovni :-)... Jo, a taky jsme tam hrali madarskou verzi zajicka ve sve jamce, nevite nekdo, jak je to madarsky? uz si to nepamatuju
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    aha, takze tvorcovia s altruizmom nemaju skoro nic, skor ide o kradez info,? pekne,, sak ajtak som zvedavy;;
    a co, ako inak??
    megdoglott a klubb:(
    urobim volaky prehlad udalosti v madarsku? co sa udialo od leta? dost toho bolo.. mal som totu davat postupne, ale nemal som vlastny comp a normalne pripojenie..
    ..pochvaltesa s volacim??:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nema to byt diskuzni, ale networking... proste najdes lidi... .-) ale slysela jsem ze zneuzivaji ty data na marketing...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    tu skolu doporucoval volakdo iny, asi Hugot::
    fenomen iwiw.hu sa mi osobne moc nepaci. Urcite jeto na volaco dobre, ale ak to ma byt diskusny server, tak podlamna s nyxom sato neda ani porovnat..
    ten projekt znie zaujimavo, tesimsa,,,,,,
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    a druhá věc, jak si občas povídám s Maďarama, narazila jsem na fénomén IWIW.hu, někdo ho nesnáší, někdo vychvaluje, chystají pokud vím expanzi do Čech (www.mojiznami.cz - ještě to nejede). Každopádně se to vleče jako smrad, ale je to zajímavej projekt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam