• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    rozbalit záhlaví
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    WWERA: tak jestli se tam chces stavovat tak tedy ja
    WWERA
    WWERA --- ---
    kau jsem slysela ze febi je uz zpulky vyprodany ja tam asi v sobotu skocim koupit lupeny kdo teda vsechno chce?
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: neviem tak ti posilam teraz :)
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Ww: preco si to nepisala so smajlikom??:D
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: ale bavi toe jasny ze ta mame radi bez tebe by tenhle klub nebyl vubec
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..vybavil som fajn MP3 hudby sem dat... preVas.. poznate Ghymes????:D
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..mate ma radi???
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..somnou sa uz ani nik nebavyi:C..
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    hhh :) no tak dame tamten no, tak pisu si 19.05
    WWERA
    WWERA --- ---
    vidite jak jste nepozorni to nejdulezitejsi kvuli tam jdeme toho si nevsimnete :))))
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    ..ja kebyze som v Prahe,, urcite bysom isjel zaVas kupit tie listky:D
    ..ozaj,, ja nemam foto na nyxu,, ani jabysomsa nesiel ma pozret, kebyze sa mam odhadnut povahovo na zaklade do tohoto fora prispievaneho, kdo to vobec moze byt...:D dam fotku najaktualnejsiu z tohoto weekendu..:D kamoska ma fotoaparat usebe...:D
    ..mna ani nevolate dokina..:C ..:D
    WWERA
    WWERA --- ---
    takze sraz v pondeli v 19.05 na andelu pred mekacem zapiste si do diaru ;)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    okej, to zni fer :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLBEN: skusime ten druhej kdyz budou lupenu pujdem kdyz ne zajdem do hospy:)
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    hh, asi jo anebo taky na zadnej a jen normalne do hospy [to bych mozna navrhoval ja, aspon by nemusely bejt nejaky starosti s listkama] :)
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLBEN: jj mas pravdu pujdem radsi na ten druhej todle bude psycho
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    ja jsem prakticky to samy. ale jak rikam, nevim jestli to za to vubec stoji, chtel jsem spis videt vas, film jsem bral jen jako kulisu....a popravde ten popis mi naznacuje, ze to bude sracka nebo, ze byl recenzent nejakym pofidernim intelektualem :)

Prokletí / Kárhozat
    Pocta: Béla Tarr

Popis filmu: První Tarrův film, na jehož realizaci se podíleli všichni režisérovi klíčoví spolupracovníci včetně spisovatele László Krasznahorkaie. Černobílý film využívá řídké zápletky, jakoby vypůjčené z kriminální literatury nebo filmu noir, především k nastolení bezútěšné atmosféry. Ačkoli by snímek jako v případě filmu noir mohl skrze zločin a zkorumpovanou ženskou sexualitu vypovídat o sociální krizi, zachycuje spíše rozklad světa v jeho náboženském a kosmologickém významu. Tento význam stvrzuje ženská postava proroka, jejímž proroctvím hlavní hrdina nenaslouchá zaujat prací na vlastní zkáze. Film namísto zápletky soustředí svou pozornost na jiné prvky, jako je prostředí, čas a rytmus. Pomalým nepřerušovaným pohybům kamery se daří zhmotnit čas před blížící se katastrofou.
    WWERA
    WWERA --- ---
    no ja nemam cas tam zajet porad pracuju:(
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    no kolega rikal, ze to zalezi, kazdopadne nektery filmy je videt, ze uz jsou vyprodany,,,vstupenky se prej prodavaj primo na tom andelu ve village cinamas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam