• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLOMANMagyar
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    vysokoškolsky vypadajuci by mneli umet anglicky, jinak nicmoc...
    znacenie celkom ujde, ale v metru hlesenie jednotlivych stanic je i na moj vkus nezrozumitelny, takze stanice spis pocitat nez se spolehat na hlaseni...
    pokud se domluvis s ridicem, z jeho strany ochota pomahat je na maximax prevazne, ale treba si najit spolecnu rec, a tym anglictina asi nebude,, ale mozna jo...
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    Nemáte někdo zkušenost, jak dobře/špatně je v Budapešti značené MHD a směrovky a tak podobně? Případně jaká je tam ochota napovídat cestu (třeba řidič autobusu) /jaká kategorie tam umí trochu anglicky.

Ségra je jinde v Maďarsku, zítra se vrací a před chvílí se dozvěděla, že ji zítra ráno odvezou na letiště, a ona potřebuje na autobusové nádraží... (má najité spojení autobus-metro, ale je to takové teoretické).

takže jakékoliv zprávy dneska v noci by se hodily :)
    MYSHAAL
    MYSHAAL --- ---
    ahoj muzete mi nekdo doporucit levny hostel/hotel v centru Budapeste?diky
    WWERA
    WWERA --- ---
    Mám zabookovaný hotel v Budapešti (bohužel nemůžu jet ) od 28-30.října,(V PÁTEK JE STÁTNÍ SVÁTEK) dvě noci, dvě osoby, se snídaní, je to čtyř hvězda, krásný designový hotel, jsou tam lázně a fitness, noc tam pro jednoho stojí 5500,- já prodám za 3000,- 2 noci pro 2 !!! rychlá reakce sleva! :)
    Expo Congress Hotel Budapest**** – Congress Hotel Budapest - Index
    http://www.expohotelbudapest.com/
    pošta.
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    SITH: dekuju ta tip :)
    SITH
    SITH --- ---
    VODOMERKA: mě se osvědčil Ibis, v centru jsou dva, třetí u letiště
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    ahoj :). mohli byste mi doporučit nějaký pěkný hotel (do nejmax 2000,-/noc/os) v centru Budapešti? chtěl bych tam na víkend poslat rodiče, ať se podívaj po městě. mají to za odměnu, tak je nechci posílat do hostelu :). do lázní si můžou zajít sami, takže ty nutně v hotelu taky nevyžaduju.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    no, tie hunkrámy a prípadné reštiky su vPrahe fuckt predrazené... ja si hungarikumi tiez racej nechavam nosit, alebo zo sluzobky,, stalo sa i to, ze nechaval cez autobus poslat balik,, konkretne mne najviac chýba Gestenyemassza;)
    ....
    jeden kamos akurat rozbiehava dovoz madarskych vin a masa a dynových olejov,, tuto ma dajaky cennik,,, usporiadava aj koštofky, mne chutna vsecko co ma,, hlavne buvoli a marha klobásy su fakt nicim neporovnatelne zatial co znam.... vina su tiez fajn, iked niesom znalcom expertným,,, a dynovy olej je o dost levnejsi nez na IPáku z tej olejoveho kramu...

Maloobchodní katalog 2011 CZ.pdf (1064590 B)
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: ale na farmářských trzích v Holešovicích v hale 22 je pokaždé stánek, kde mají tyto maďarské speciality...bohužel trošku předražené a jelikož jezdím do maďarsko docela často, vždy si je nakoupím tam, za poloviční ceny..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    Pátek 2.9. SHADOWBOX @ ROXY Djs: Chris.Su z Maďarska, Rudeboy, M4Y4, Danoo, 2K; start ve 22 hodin a do 23 hodin vstup zdarma.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    zystil som, ze vPraglu neni zadna normalna hun reštika,, max tento krám na nam.Miru
    http://www.dobrejidla.cz/ a stranka stejne chcipla...
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    povedený a vkusny projekt:
    Poškozeným největší ekologickou havárií závidí okolí nové domy – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/241311-poskozenym-nejvetsi-ekologickou-havarii-zavidi-okoli-nove-domy.html
    JAKUZE
    JAKUZE --- ---
    SITH: SPZ českou mam,no tak ja na to kašlu :)) diky za odpoved
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    jeste dodam, ze s parkovanim je to v budapesti nejlepsi pres vikend, kdy je to zadaco i v centru
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Ahoj, nemáte náhodou někdo tip na přespání v Budapešti? Segra tam zítra má dorazit vlakem z Bosny a potřebovala by na noc přespat....squaty, známé, levné spaní...dik
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    asi to už bude na hrane,,, ja osobne som/sme neplatil/i pokuty naposled vBP bez nasledku v breznu.. místní BP kamos s cz znackou neplati pokuty doposud,, sice neprovokuje zbytecne a neryskuje odtahovku snazi sa parkovat legalne, ale bezne pokuty si celkem casto dovoluje... iné osobné skusenosti nemam, pak uz jenom správy zleva zprava a JPP...
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    COLOMAN: Moc si to nepamatuji a nepodarilo se mi to vyhledat. Ale nedavno se jiz EU dohodla na spolupraci pri reseni prestupku.
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    WWERA: mam na mysli parkoviská medzi barakmi, napr. na Kis Diófa utca http://maps.google.cz/maps?hl=cs&tab=wl ,kde na mieste akuratne zburaneho baraku plevelom zarastene provizorné parkovisko.. takých parkovisk je celkem dost...
    placeni bez mobilu v hotovosti, popipade po domluve do kapsy dedečkovy... placeni pres mobil to asi predražuje, spominane parkoviska v centru asi nebudu...
    WWERA
    WWERA --- ---
    COLOMAN: jo? mě to levnější teda nepřišlo, je dobrý že se to dá platit i mobilem, jak jsem tam byla teď na pohovoru, tak jsem jim jen nahlásila spztku a oni někam zavolali a bylo zaplacené parkovné na celý den...což ale asi stálo ranec, protože jsme bydleli přímo v Belváros u baziliky..
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    no ale račej opatrne,, aby ste nenatrafili na dajakýho hyperaktivního parkovacího majstra... mi vzdycky pre jistotu davali na dlhšiu dobu parkovat auto do stražených parkovacich dvorov, ktore su medzi barakama, namisto vyburaniho baraku... su levnejsie naproti jednorazovemu parkovnemu miestu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam