• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    HUGGI: i kdyz je k dispozici ta sigma za ~12k?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: jakmile budu vedet tak semhodim cenu..ale rekl bych ze se udrzi na hranici tech 20k..=17k bez dane..a to jsem ochotnej za zakladni objektiv dat..
    YNZA
    YNZA --- ---
    no u nas bude za 20-22k vodhadem
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: To by mohlo bejt moje vysneny sklo...nejak se mi vubec nechce davat 35.000 za 24/1,4 nebo 35/1,4..kdyz si porad nejsem jistej, ktery ze to ohnisko by za tu cenu stalo..
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    PLAYER: Moire při zmenšení vzniká ve většině případů... Ale taky nechápu, proč dal zmenšeniny...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEKONZPRAHY:
    no ja tu nabijecku vytahoval vlsatne jen sporadicky. jedna baterka mi vydrzela i na tydenni dovolene... ale ted ta baterka uz zacina byt vice opotrebovana (pocit), takze se zacinam udivovat nat touto skvelou funkcionalitou :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    zustava otazka proc to tam teda je
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    KOC256: To je dost nemilá zpráva, já tam mam baterky dvě, origo, starý necelej rok, a furt svítěj NEW, tak si řikám paráda, investice se vyplatila. Ale co, furt platí, že na ně vyfotim třeba 2000 snímků, takže je tenhle údaj ve finále asi docela buřt :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    TWARR: to je fakt, ale tim taky koncis :( je to vazne demence, skoda ze nejde udelat nejaky adapter. Na fuji X1 napr. bude adapter na G skla, ale to ma jinou reg. vzdalenost
    TWARR
    TWARR --- ---
    DOTCOM: g se da taky nasadit ;)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    TWARR: napr. proto, ze to neni G sklo a da se tak nasadit i na filmovy zrcadla
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    YNZA: no, kdybych nemel levnejsi, mensi a svetelnejsi sigmu 30/1.4 tak bych o nem mozna uvazoval :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    KOC256: D80 to same po vic jak 3 letech, imo to nefunguje :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak funguje v N90 Battery infi -> battery age? Fo´ták mám dva roky a pořád tam mám ukazatel na NEW. :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    TWARR:
    Nikon | Imaging Products | AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G
    http://imaging.nikon.com/lineup/lens/singlefocal/wide/af-s_28mmf_18g/index.htm

dost cvalda 73 x 80.5 mm
    TWARR
    TWARR --- ---
    DOTCOM: a proc by si nekdo kupoval starou 1,4/28 kdyz by mohl mit levnejsi a novejsi 1,4/24 nebo 1,4/35? :)) podobne to je jak s 2,8/14
    kazdopadne mne zajimaji rozmery toho skla
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    TWARR: to je dost dobry, vzhledem k tomu, ze 28/1.4 se prodava za nakejch $4000 - $6000
    TWARR
    TWARR --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PLAYER: Taky se divím, že tam dává zmenšeniny.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SPIKE411: ja mel nejak automaticky za to, ze jsou to stoprocentni vyrezy. Tak tedy beru zpet, pokud nejsou. Nicmene by to moire nemelo vznikat ani pri zmenseni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam