• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    PEJR: Ok, někdy v tejdnu v Modřanech, jo?
    PEJR
    PEJR --- ---
    GEKONZPRAHY: a tak, krytka se nikdy neztratí :)))
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Našel jsem 52mm origo Nikon krytku, chcete jí někdo?
    CROSS
    CROSS --- ---
    RATTKIN: včera mi přišel newsletter z Mall.cz s nabídkou D3000 +18-55 AF-S DX VR za asi devět a půl... just saying.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    shanim nikon digi zrcadlovku pro kamarada, do 10.000, tělo nebo i s nějakým objektivem. nabidky prosim do pošty
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Nikon D3 2 a půl roku starý - DIGITÁLNÍ ZRCADLOVKY
    http://www.fotobazar.cz/inzerat/99658/nikon-d3-2-pul-roku-stary?rss=1
    TWARR
    TWARR --- ---
    uz to tu pred casem postoval replikant ;))
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ted mi prislo tohle:
    Jsem NIKON Blog | nikonblog.cz
    http://nikonblog.cz/
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MAJA: nekdo sme jednou daval podrobnou tabulku pri vsech ohniscich..a je silnejsi..mam ty blesky fotim snima parkrat do tejdne..
    MAJA
    MAJA --- ---
    HUGGI: tomu se mi nechce věřit, že by byla SB800 o 1/3 silnější než aktuální model ... já našel v porovnáních, že je o něco málo a na FX
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: psal jsem pokud chces vykon...Sb800 je o tretinu silnejsi nez SB900/910..mam Sb800 i SB900 a ten nosim jen kdyz chci vyuzit na strobeni toho zoomu hlavy coz se obcas hodi..ale jinak ne..
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    HUGGI: Hele já mám SB600 a tento rok sem ho nepoužil, takže jsem trochu teoretik přiznávám, ale jestli SB800 nebo SB910, tak to si raději připlatim ;)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: Pokud chces vykon tak SB800.. jinak pro 90% lidi s klidem staci SB700..stejne je dyck ylespi zvysit ISO nez to palit bleskem naplno..a doblejskavani zvladaj vsechny
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    REPLIKANT: Oprava: ...SB700. ;)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    LUKAS87: Příští týden tam budu asi až v pátek.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SLUPKA: Výkon, dosah (SB910 vykryje větší úhel záběru, širší a delší, vhodné pro FX), velikost (SB700 je pěkně kompaktních rozměrů, vhodná pro většinu DX skel, krom ultra wide).
    Pokud máš široký nebo naopak TELE skla a fotíš hodně s bleskem, nebo na svatby, kde potřebuješ pálit o sto šest, tak to jsou případy kdy výkon SB910 využiješ, pakliže fotíš spíše na doplnkovej záblesk na standartních ohniskách, bohatě postačí SB710.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    REPLIKANT: tenhle týden mám plnej. nebo příští tejden - to mám dopolední, tak bych mohl st-pá cca po 15.00.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    LUKAS87: Mno dneska tam budu od 13:00 do 19:00, tak se klidně zastav a můžeš mě vyfotit s vytrínou plnou super skel :)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Chtěl bych se zeptat, jaký jsou rozdíly mezi NIKON blesk SB-700 a 910 ? Je něco co by mi mělo hodně vadit, jsem jen "nadšený amatér" a říkám si, že 700 by mohla být naprosto dostatečná...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam