• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    a katzeye pro d3s stejne nevidim
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    HUGGI: jinymi slovy nikon matnice nevyrabi, jsou jen 3rd party matnice .. tzn neorigo matnici mi ani v servisu neseridej pokud bych chtel
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    HUGGI: ja uz jsem to pak neresil, protoze, kdyz jsem se ptal, tak bud meli za blbce me nebo byli sami blbi. Jsem zhodnotil, ze tady mi psenka nepokvete a uz zadny info nedovim a odkracel
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ULTRAMARINE: ses jich mel zeptat proc teda maj vubec kram kdyz si to clovek ani nemuze vyzkouset..
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    HUGGI: jsem si rikal, ze kdyz jsou NPP, tak ze by je tam mohli mit. Z J1 a V1 tam meli jen J1 a rikali, ze jestli chci, tak se muzu stavit na skoleni/predvadecku.. ktera bude na podzim :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ULTRAMARINE: divnej kram..zakaznik si muze rict o jinej nez vystavenej kus a pokud jinej neni tak o slevu za to ze ma vystavenej (jestli ji dostane je vec jina:)
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    HUGGI: no, tak v olomouci to problem byl. Argumentovali tim, ze to nejde, protoze to nejsou predvadeci kusy a tudiz s tim nemuzou vyfotit ani jeden snimek, protoze zakzanik by pak nedostal zaverku s 0 fotkama. Tak me zajima jak moc to byl divnej kram nebo jak moc jsem divnej ja, ze bych si to chtel zkusit..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ULTRAMARINE: samozrejme to neni problem..od toho kameny kramy jsou..

PEPAZZ: katzeye pokud vim na nektery modely jsou..ale v praxi jsem to jeste nevidel..
    TIGU
    TIGU --- ---
    PLAYER: slyšel jsem, že je fajn pustit v koupelně na půl hoďky vlažnou vodu. Vzduch se nasytí párou a minimalizuje se prašnost. Je ale třeba dát bacha na rozdíly teplot, aby to nekondenzovalo na foťáku :)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Vymena matnice je detsky snadna, zaroven je ale detsky snadne si tam s vymenou matnice soupnout prach.
    TWARR
    TWARR --- ---
    jinak, katzeye jdou urcite. jak je narocna vymena, to nevim. nikdy jsem to neresil. budto internety, nebo az se nekdo probudi z toho dnesniho deliria ;))
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jen mapuju teren nic vic :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    ty vo tom prechodu jako fakt uvazujes ? ;)))
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jak je to u FF digi nikonu s matnicema? jdou menit? ptam se kvuli manualnimu ostrení
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    Byva bezne moznost si na (asi nejakym vetsim) krame moznost fotak vyzkouset nebo jen v ramci nejakych predvadecek a prezentaci Nikonu?
    Jde mi o to, ze bych rad osahal rozdil mezi Nikon J1 a V1 a pripadne vyzkousel jak se to chova s redukci za pouziti klasickych objektivu..
    EGGH
    EGGH --- ---
    Zdravím, mám dotaz ohledně porouchaného starého Nikonu FG. Z ničeho nic přestaly svítit diody u expozimetru. Zkoušel jsem vyměnit baterky, vyšistit kontakty, měnil jsem objektivy atd. ale pořád to samé - nefunguje. Jak postupovat?
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    QUICK: Tak u D5100 mi to nevadí, je to otázka zvyku (ostatně jako u všeho), ISO si nastavíš na Fn tlačítko, tak můžeš všechny tři expoziční hodnosty měnit s okem přisátym na hledáčku, takže pohoda, co se týče displeje, tak u toho otočňáku je právě dobrý že ho zavřeš obráceně a nic se ti poškrábat nemůže a fotit se dá, protože všechno podstatný vidíš v hledáčku.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    FATBOZZ: nelepim stejně to už kloudně nedrží kupuji za pár USD z číny novou.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    QUICK: diky za info. D7000 je zbytecna, bude to prvni zrcadlo do ruky zeny a nevi se, zda ji to chytne nebo ne + se zrcadlem vubec neumi + finance studujiciho cloveka. Takze se vymysli co nejlepsi alternativa.
    Ta plastova krytka by se dala castecne nahradit alespon folii. Ted jeste neslysel nekdo, ze by se display na D5100 kazil diky tomu otocnemu systemu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam