• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    MAJA
    MAJA --- ---
    Tyhle inzeráty bývají často lákací - odpoví, že už je to prodané, ale že má kámoše, co to doveze z HK, Singapuru, JP apod.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    MORPHLER: já sepisoval kupní smlouvu i při koupi rozbitýho af nikkoru 2,0/35 mm za 3k.
    sepsáním kupní smlouvy se z tebe nestává kupující, jež nemá/pozbývá dobrou víru. ty tu smlouvu de facto uzavíráš i tehdy, když něco kupuješ na základě ústní dohody; a její zanesení v papírové podobě je z právního pohledu krok, který nijak nezpochybňuje dobrou víru nabyvatele v otázce původního vlastnictví zcizované věci. možná ti to tedy neuvěří tvoje babička a její sousedka, ale z právního pohledu je tvé tvrzení absolutní nesmysl.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    TWARR: tak to mě více baví ta doprava v ceně u toho nábytku tam.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LUKAS87: obavam se, že vzhledem k ceně by ta dobrá víra byla na pováženou. a pokud by někdo navíc viděl jak ses snažil chránit, tu dobrou víru už ti neuvěří nikdo.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    SLUPKA: 12k je reálně vymáhatelnejch i exekutorem.
    TWARR
    TWARR --- ---
    zaruka 18 19 20 mesicu je funny ;)

Bazos.cz - Hodnocení a inzeráty uživatele: Marta Bohacová
    http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=oJSlqTSvo2uuL292LGp4BHOmMKchLJ0hL3b=&telefon=608047432&jmeno=Marta%20Bohacov%C3%A1
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    LUKAS87: Nárok ano, ale bude požadován po člověku od kterého kupuješ, který typicky už nebude mít ani korunu a těch nároků na něj bude spousta... A budeš mít stejnak smůlu :))
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    koupit osobně a kupní smlouvu (se všema podstatnejma osobníma údajema) podepsat za přítomnosti někoho dalšího (notáře nejlíp, jde-li to, kterej by si zároveň ověřil totožnost obou aktérů koupě). v případě, že to bude kradený, pak máš v ruce papír, žes to koupil v dobrý víře že je to věc kterou vlastnil zcizitel, a tedy měl bys pak jasnej nárok na náhradu případný škody, jež by ti vznika v okamžiku, kdy ybs to musel předat skutečnému původnímu vlastníkovi.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    FATBOZZ: :D
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Ta vykradla nejaky elektro nebo fakt nevim
    Canon 300mm f2.8 L IS USM, - Cheb, prodám
    http://foto.bazos.cz/inzerat/15930402/Canon-300mm-f28-L-IS-USM.php
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Otazkou je, co presne hlasit. Ze se jedna o levarnu je zrejme, ale je otazka, zdali je to corka, nebo dojde k podvodu az kdyz si to clovek na dobirku objedna a prijdou mu v baliku sutry.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    PLAYER: Moc drahý... ještě bych počkal tak tejden dva, až se jí nikdo neozve, a sleví na desítku.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Nemáte náhodou někdo navíc očnici pro D90? Někde jsem jí zašantročil, a docela mi její absence vadí. Díky.
    OMV
    OMV --- ---
    nesetkal se někdo u d300 s fotkama, kdy jsou na nich tenké většinou světle modré pruhy? Nijak mi to nevadilo, ale začíná se to stávat častěji a častěji. Diky za jakkékoli info
    YNZA
    YNZA --- ---
    vlastni vyvazeni bile found aj aj potrebuju lavor studeny vody a ostreni se setakem bude v pohode
    PEKK
    PEKK --- ---
    tak po týdenním focení převážně ve městě můžu D7t jen chválit. Parádní je možnost nastavení vlastního vyvážení bílé, což především u večerních fotek znamená velkou výhodu. Dál jsem testoval video v narvanym baru, kde hrála živá kapela (dost nahlas) a zvuk naprosto v pohodě...mám z ní radost:)

Příští týden bude test rychlých záběrů surfů a kajtů u moře...

Jo a ostření je v pohodě
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    nevadi, jen sem chtel takovou ptakovinku jen:) gps tracker si muzu koupit i externe.
    YNZA
    YNZA --- ---
    nic nepripojovat a resit to externe (imo D80 to taky nema)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam