• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    YNZA
    YNZA --- ---
    vlastni vyvazeni bile found aj aj potrebuju lavor studeny vody a ostreni se setakem bude v pohode
    PEKK
    PEKK --- ---
    tak po týdenním focení převážně ve městě můžu D7t jen chválit. Parádní je možnost nastavení vlastního vyvážení bílé, což především u večerních fotek znamená velkou výhodu. Dál jsem testoval video v narvanym baru, kde hrála živá kapela (dost nahlas) a zvuk naprosto v pohodě...mám z ní radost:)

Příští týden bude test rychlých záběrů surfů a kajtů u moře...

Jo a ostření je v pohodě
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    nevadi, jen sem chtel takovou ptakovinku jen:) gps tracker si muzu koupit i externe.
    YNZA
    YNZA --- ---
    nic nepripojovat a resit to externe (imo D80 to taky nema)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    DRACONIK: Nikon D50 nemá 10pin pro MC-35 GPS Adapter ani ten GPS konektor co má až D80/90/5000/... a vejš, tak nevim jak tu mrchu připojit.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    cus, mam cerstve nikon d50 a krom objednanejch objektivu a tak podobne jsem se zkousel poohlizet i po ptakovinkach. existuje gps logger, ktery by data pridal i do exifu?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    BASIK: novy set s dvouletou zarukou a 0 nacvakanyma fotkama stoji 11300 s DPH. Rok stary fotak za 10K zkus prodat nekomu rekneme neinformovanemu, ale tady podle meho nazoru nepochodis, akorat si koledujes o jizlive poznamky ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    BASIK: brasnu bych moc za pridanou hodnotu nepovazal, zvlast, kdyz se promitne do ceny ;) za desitku to imho prodas v klidu ;) kdybych nemel stehovani/nakup nabytku pred sebou, tak bych te ji zbavil, lec bohuzel :D
    BASIK
    BASIK --- ---
    TWARR: Jasny. Ale novy kity se daj sehnat za 12,5k s dani plus ta brasna je fakt dobra :D tech deset by myslim bylo realnejch.
    TWARR
    TWARR --- ---
    BASIK: vzhledem k cene nove, to alespon pro mne, neni zajimave ;)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    PLAYER: zjevně.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Jen pro info - nemel by nekdo zajem o rok starou D3100 s 18-55 VR (s nejakym hamackym UVckem) a Caselogic pistolovou brasnou? Nacvakano 12900, originalni doklady, krabice, baterka, nabijecka, na displeji folie, vizualne ji nic neni, funkcne taky ne. Cena 10-11k za komplet.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    LUKAS87: cist umim, ale nejsem debil.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    PLAYER: "pustit v koupelně na půl hoďky vlažnou vodu"
    neumíš číst?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    TIGU: to by se clovek pekne nacekal, nez by vlazna voda zvysila v mistnosti vlhkost, ktera by na sebe navazala prachove castice a usadila je. Normalka horka sprcha, udelat z toho mensi saunu ;)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    a katzeye pro d3s stejne nevidim
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    HUGGI: jinymi slovy nikon matnice nevyrabi, jsou jen 3rd party matnice .. tzn neorigo matnici mi ani v servisu neseridej pokud bych chtel
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    HUGGI: ja uz jsem to pak neresil, protoze, kdyz jsem se ptal, tak bud meli za blbce me nebo byli sami blbi. Jsem zhodnotil, ze tady mi psenka nepokvete a uz zadny info nedovim a odkracel
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ULTRAMARINE: ses jich mel zeptat proc teda maj vubec kram kdyz si to clovek ani nemuze vyzkouset..
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    HUGGI: jsem si rikal, ze kdyz jsou NPP, tak ze by je tam mohli mit. Z J1 a V1 tam meli jen J1 a rikali, ze jestli chci, tak se muzu stavit na skoleni/predvadecku.. ktera bude na podzim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam