• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    DOTCOM: Mám namysli procesor, nebo obvod pro zpracování obrazu EXPEED 3. Samozřejmě že D3200 nemá 14-bit A/D konvertor ani 16-bit TIFF co má D800, ale zpracování šumu a zřejmě i ve své třídě hodně vysoký DR (ale to se teprve uvidí podle testů).
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    REPLIKANT: processor, co ma d800??
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Nová D3200 vypadá na super foťák, novej procesor, co má D800, těch 24Mpx a 1600 ISO dává docela dobře, ale jenom sem to viděl na foťáku, takže zatim jenom takové "preview". Akorát nebudou dlouho k mání... stejně jako s tou D800.
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    PLAYER: jj 55-200 promin
    PEKK
    PEKK --- ---
    tak definitivne uzaviram chvalu na D7t, ted jsem tejden cvakal na dovce a zadny problemy s ostrenim nebyly...matnice je jako vino...takze jsem snad zapadl do rady tech stastnych...:)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    SELAVIE: tak to odnes panu Maštalířovi do servisu fotoškoda a popros ho, jestli by to nezkusil rozebrat on. v oficiálnim servisu bys na to mohla čekat měsíce... myslím, že se nenechá dlouho přemlouvat :)
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    PLAYER:
    LUKAS87: Bojím se to rozebrat. Nemám hodinářské ručičky. Ale bude to asi lepší. Diky
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SELAVIE: a co ze je to za objektiv? 55-100 neznam. Neni to spis 55-200? Jak pise Lukas, lepsi by to bylo vycistit s rozebranim, sundat aspon bajonet, ten drzi 3-4 sroubky a vyklepat, profouknut obezretne...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    SELAVIE: ono to chce ROZEBRAT a vyčistit...
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    PLAYER:
    MAJA: Tak jsem to vyčistila. Už to ostří ale bojim se, že je to ještě víc v hloubce a jednou se to rozbije :-/
    MAJA
    MAJA --- ---
    SELAVIE: hlavně to netrápit - nezoomovat, neostřit, aby se neodpálil motorek nebo něco nevydřelo ...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    SELAVIE: nejak uricte ano. Pocitam ale, ze vycisteni v servisu by stalo vic, nez koupe noveho objektivu, takze smysl bude mit jedine samo-domo rozborka a ocistec.
    SELAVIE
    SELAVIE --- ---
    Ahoj, mám dotaz. Spadla jsem z fotakem do bahna. Fotak funguje ale objektiv začal drhnout a neostří (motorek se snaží ale písek bude mezy kroužkamy) jedná se o nikkor 55-100. Pujde to nějak vyčistit?
    YNZA
    YNZA --- ---
    nejde
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Jen dotaz abych se ujistil že to fakt nejde, přez Camera Control Pro 2 s Nikonem D80 live-view nejde realizovat...?
    PEJR
    PEJR --- ---
    TWARR: přímo ve specifikaci.. 39 AF points, to má D7000, takže jestli to bude jako v případě D300/D700..
    TWARR
    TWARR --- ---
    PEJR: kdes na to prisel? to je nekde v komentech?
    PEJR
    PEJR --- ---
    TWARR: AF modul z D7000? Oh dear...
    TWARR
    TWARR --- ---
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    RICARDERON: rikam, ze neni nad zlatej baton Aarn (vyrabi na Novym Zelandu), kterej sice neni urcenej na foceni, ale je na foceni jak delanej.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    REPLIKANT: jo, brašna s věcma na druhém rameni, pochopitelně. Já to nosím křížem, mám pás s karabinou, už to je dost znát. Tohle je nějaký nový patent, jak to tak vypadá. asi bych to musel zkusit.
    Ještě dělají jakési kšandy na dvě těla, ale to mi přijde ujeté...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam