• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    YNZA
    YNZA --- ---
    SLUPKA: ano, tohle vypada dobre
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    REPLIKANT: Díky za info, vyzkouším si vyfotit pravítko :))

Ale jako příklad (ostřeno na rozhraní 12 a nápisu citizen):

Přijde mi to v pohodě
    BIRK
    BIRK --- ---
    YNZA: za 67? za to muzes rok zit nekde v tropech...sry za OT ale hlo to se mnou
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: ...tak v tom hledej analogii i s D7k.
    YNZA
    YNZA --- ---
    REPLIKANT: na D80, chápu kam tím mířím, ale nemalo ostatnich skel ostri ok, jen tendle byl mimoň jako kráva. druhej kus vyzkousenej na krame v afoto je naprosto spicovej
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: na D7k? nebo na D80? ... takže je to ostření chyba objektivu nebo foťáku? ... chápeš kam tim mířím?
    YNZA
    YNZA --- ---
    REPLIKANT: megáč píše 5ks skladem v brně

SLUPKA: jo tenhle sem taky jeden vracel, vsechno co bylo bliz nez metr bylo spatne zaostreny
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SLUPKA: Ne, špatně jsi to pochopil, jedná se o tento objektiv, ale jak jsem řekl, na mé D7k, jsem musel dělat největší korekce, resp. po servise bylo vše OK.
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    REPLIKANT: 35/1.8 dělá D7k problémy? Jakože tento:
    http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p2021617-cz-nikon-3518-afs-g-dx ?
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: Přijď a zkus, pokud to maj na skladě, tak já jsem ve škodovce PO, ÚT, PÁ od 13-19hod. nebo Huggi v megáči s tebou taky určitě rád něco vybere.

Zkoušel bych to ideálně s 1.8/35, ta mi dělala největší problémy, ale vem si klidně všechno, není problém to odzkoušet a podívat se na to na monitoru.

Ps.: Ale co jsem koukal, tak těch D7k pořád moc není, takže pokud bude, tak nebude z čeho vybírat...

A jako dovětek, bych dodal, ve světle tvých pochybovačných komentů, podporovaných kverulanským zvěstovatelem panem P. - Kdo se bojí, nesmí do lesa. - aneb, jak už psal HUGGI, zkoušel jsi ten foťák už?

YNZA
    YNZA --- ---
    dalsi takovej
    ONDREJCERVINKA
    ONDREJCERVINKA --- ---
    YNZA: mam pro tebe tip, nic si nekupuj, budes spokojenejsi ;)
    YNZA
    YNZA --- ---
    PEJR: pro me je prave -3 malo, proto sem se ptal na "nasadit"

na D80 mam od skody nejaky plastovy bazmek puvodne snad na Fkovy tela a v tom -2 cocku, coz mi umozni korekci +1 az -5, a cely roky sem sem nekde u -4, ideal
    PEJR
    PEJR --- ---
    YNZA: má jí dokonce přímo v hledáčku.. +- nějaký 3 dioptrie?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: pokud vim jsou vsechny rady DK-xx kompatibilni takzeby to jit melo
    YNZA
    YNZA --- ---
    HUGGI: ted me napada - fakticky dotaz, jde na D7000 nasadit dioptricka korekce? pokud ne je out, ostreni neostreni
    YNZA
    YNZA --- ---
    stejne ale ja si na tu D80 za ty roky tak zvykl ... bude me to mrzet mit ji jen na dulezity akce jako zalohu
    YNZA
    YNZA --- ---
    fair
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    PLAYER: toto je reakce na komentar Huggiho, ktery ho po sobe vzapeti smazal. Eh..proc asi.
    YNZA
    YNZA --- ---
    zkusim klidne vsech pet a odejdu stredem s plnou kreditkou, prodavac je jen prodavac
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Player "nahodou" narazil 3x na spatny telo. A jak pri navsteve Megapixelu s prodavacem Vojtechem Florianem (aka Huggi) po boku zjistil, vracenim fotaku by si vubec nepomohl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam