• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: samozrejme ze to jde...objednat sice pres net musis..ale nic ti nebrani vyzvednout osobne
    YNZA
    YNZA --- ---
    TWARR: nejde to, musi se objednat pres net, jinak nemas narok vratit ani za pozlacenou kodanskou
    TWARR
    TWARR --- ---
    takze sis to nezkousel? :D
    YNZA
    YNZA --- ---
    D7000 zakoupena, drzte nam palec at je to dobry kus
    OMV
    OMV --- ---
    YNZA: tak už mám doma af-d. Stav naprosto perfektní a cena 17k(včetně UV, Polarizáku, originálního pouzdra a sluneční clony) je z mého pohledu velmi příjemná.Díky za rady
    YNZA
    YNZA --- ---
    OMV: tak D300 to utahne v pohode, afs moc nebejvaj,ale dyz sou tak nikdo nechce http://aukro.cz/nikkor-80-200mm-f-2-8-ed-af-s-i2344139345.html
    OMV
    OMV --- ---
    YNZA: tělo je d300, tak to by snad mohlo stačit...a pro mě těch dalších cca 5tisíc v ceně, 250g váhy a velikosti hraje asi větší roli než v brilantním autofokusu - mám sigmu 18-50 2.8 a tak oproti ní bude cokoliv super =D
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    OMV:
    YNZA: Nnei problem ani tak rychlost jako presnost a jemny doostrovani...AF-S za dne je uplne v pohode..problem je s AF-C kdy to ma trochu problemy s jemnym doostrovanim..a cim horsi svetlo tim vic je to znat (vlastnost vsech "D" objektivu)

ale pokud nenarazis na bouchnutej kus tak jsou 80-200 opticky velmi kvalitni..a jak pises relativne maly a lehky..mel jsem ji neco pres rok a slo tim fotit i koncerty..
    YNZA
    YNZA --- ---
    OMV: D musi uvostrit telo, takze bud silny nebo to nebude moc vhodny na sport
    OMV
    OMV --- ---
    YNZA: no nevím jak moc velký je rozdíl v rychlosti ostření a přeci jen je o něco málo af-d menší, lehčí a o něco málo levnější. Nemám zkušenost s tím jaký je reálný rozdíl v tom ostření, takže se rád nechám poučit
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Nikon D800 (záruka CZ) - DIGITÁLNÍ ZRCADLOVKY
    http://www.fotobazar.cz/inzerat/100192/nikon-d800-zaruka-cz?rss=1
    YNZA
    YNZA --- ---
    jo jo provedu, v sobotu tam jedu, driv to nejde
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: no to zalezi jak u koho..treba alza a czc vubec zarucaky nepouzivaj protoze davaj sn an fakturu..coz ti k reklamaci staci..my treba jen vyplnujem zarucaky i kdyz se to posila..takze je lepsi rict ze ho chces kuli moznymu vraceni nechat nevyplnenej a dat cislo na fakturu..
    YNZA
    YNZA --- ---
    aha takle to je. zarucak samozrejme takle ma spis sefovat pordejce, casto se mi stava ze poslou nevyplnenej, a doporucenym dopisem si ho mas nechas potvrdit.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: kdyz si to objednas predem po netu tak samozrejme ano...ale pokud to chces bez storna musis to vratit v perfektnim stavu (a pokud jenejaka sance ze to udelas rekni ze nechces potvrzovat zarucak, ze si nechas dopotvrdit potom..usetris tim prodejci zbytecny shaneni novyho..)
    YNZA
    YNZA --- ---
    a eslipak to lze vratit ve 14 denni lhute i kdyz to koupim osobne na prodejne?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: na spatny ostreni se samozrejme vztahuje pokud to opravdu spatne ostri..
    YNZA
    YNZA --- ---
    pokud se na tohle vztahuje zaruka, nechapu proc se nemuze vztahovat na spatny ostreni :D
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: asi ano (i kdyz bych spis rekl ze tam neco dre)
    ..ale proc nevyuzit konce zaruky k maly renovaci..
    YNZA
    YNZA --- ---
    a to nespravi na paratku speticka vazeliny nebo mydlo?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Zrovna jsem se az zalekl, co za kraval delaji dvirka u kamosciny D3100. Zpracovani fakt otresny. U profi stroje to pak musi byt o to vic k nasrani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam