• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: kdyz si to objednas predem po netu tak samozrejme ano...ale pokud to chces bez storna musis to vratit v perfektnim stavu (a pokud jenejaka sance ze to udelas rekni ze nechces potvrzovat zarucak, ze si nechas dopotvrdit potom..usetris tim prodejci zbytecny shaneni novyho..)
    YNZA
    YNZA --- ---
    a eslipak to lze vratit ve 14 denni lhute i kdyz to koupim osobne na prodejne?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: na spatny ostreni se samozrejme vztahuje pokud to opravdu spatne ostri..
    YNZA
    YNZA --- ---
    pokud se na tohle vztahuje zaruka, nechapu proc se nemuze vztahovat na spatny ostreni :D
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    YNZA: asi ano (i kdyz bych spis rekl ze tam neco dre)
    ..ale proc nevyuzit konce zaruky k maly renovaci..
    YNZA
    YNZA --- ---
    a to nespravi na paratku speticka vazeliny nebo mydlo?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Zrovna jsem se az zalekl, co za kraval delaji dvirka u kamosciny D3100. Zpracovani fakt otresny. U profi stroje to pak musi byt o to vic k nasrani.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    RATTKIN: nevim jestli to projde, ale zkusit to muzes..stejne jako by ti mohli prelepit gumy pokud se ti odlepujou..
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    myslíte, že mám reklamovat mírně vrzající dvířka na kartu na D300s?
    Bude mi brzo končit záruka, tak si říkám aby se to za chvíli neupadlo.
    YNZA
    YNZA --- ---
    OMV: nechces radeji afs?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: to to trvalo :D
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: tak teď jsem na krámě, a ve Škodovi maj plnej sklad, akorát to nemaj ještě aktualizovaný (myslim že i samotný těla).
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    YNZA: a je to D7k, jedna z prvních fotek po koupení 35/1.8, bez jakéhokoliv nastavování...
    YNZA
    YNZA --- ---
    SLUPKA: ano, tohle vypada dobre
    OMV
    OMV --- ---
    Na co konkrétního pozor při koupi použitého Nikonu AF-d 80-200 2.8f? Konečně jsem se rozhoupal...
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    REPLIKANT: Díky za info, vyzkouším si vyfotit pravítko :))

Ale jako příklad (ostřeno na rozhraní 12 a nápisu citizen):

Přijde mi to v pohodě
    BIRK
    BIRK --- ---
    YNZA: za 67? za to muzes rok zit nekde v tropech...sry za OT ale hlo to se mnou
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: ...tak v tom hledej analogii i s D7k.
    YNZA
    YNZA --- ---
    REPLIKANT: na D80, chápu kam tím mířím, ale nemalo ostatnich skel ostri ok, jen tendle byl mimoň jako kráva. druhej kus vyzkousenej na krame v afoto je naprosto spicovej
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: na D7k? nebo na D80? ... takže je to ostření chyba objektivu nebo foťáku? ... chápeš kam tim mířím?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam