• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    YNZA
    YNZA --- ---
    neni lepsi rovnou jit do 55-300?
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    nevim prave doufam ze jo fotim zvířata a i nějaký akce tak myslim že snad jo
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRMITK0:
    a vyuzijes tu delku? kamos ho mel a rikal ze malokdy nasel duvod ho prehazovat...
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    ja vím že to neni nic zázračnýho ale za poloviční cenu než novej a k seťáku http://nikon.cz/cs_CZ/product/nikkor-lenses/auto-focus-lenses/dx/zoom/18-55mm-f-3-5-5-6g-af-s-vr-dx-zoom-nikkor kterej mám teď je to docela dobrá volba ne?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    KRMITK0: to je setak, od kteryho bych zadny zazraky necekal, ale uplne spatnej by byt taky nemel. Nejvetsi slabina je f5.6 na dlouhym konci, to je jasny.
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Díky díky :) http://store.nikon.cz/JAA798DA/details jednalo by se o tenhle objektiv ale dneska sem ho objevil i tady v čechách sice použitej ale za velmi dobrou cenu...můžu se vás zeptat na názor na nej? Osobně jsem s ním den fotil a vyhovoval mi :)
    MANSIK
    MANSIK --- ---
    KRMITK0: Záruka u nás ne. Pozáruční servis kdekoliv po světě.
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    No s tím právě počítám přivezla by mi to kámoška co se vrací na konci srpna z USA takže by to bylo bez cel a tak doufam. Takže záruku nebo aspoň pozáruční servis by šel nějak uplatnit u Nikonu?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ...a nebo to chce mit znamost, ktera to priveze. Bez cla a jinych 3,14covin samozrejme.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    .. jen pro doplneni.. DPH od ceny 22€ (a nepochopitelne i z postovneho). +poplatek poste za jeho vyrizeni (neco pod 200). Ale vse se da resit elektronicky a docela rychle. (chteji vypis z webshopu, banky a plnou moc pro vyrizeni cla) Clo pak od 150€ a netusim kolik je to zrovna u fototechniky (je ruzne podle druhu zbozi). Vse plati pro nakup mimo EU. SEm tam se daji najit prodejci na ebay.co.uk kteri maji mezisklady v UK, pak je to bez dalsich poplatku.
    YNZA
    YNZA --- ---
    KRMITK0: zaruka u prodejce, a pocitej se clem a dph
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Prosím máte někdo zkušenost s nákupem objektivů nebo i jinýho příslušenství k nikonum ze zahraničí? Dá se tady nějak uplatnit záruka? Chtěl bych si koupit objektivy z ebay vyjde to o poznani levnejc. Díky za odpověď
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HUGGI: presne takhle to vidim taky. ovladanim me 700 nadchla.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MORPHLER: pardon do historie jsme nebrousil..tak to potom jo...a osobne bych videl jako vbyhodnejsi si priplatiti za sb700 nez brat starsi sb800..ta je sice vykonejsi, ale ovladani sb700 je pohodlnejsi..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HUGGI: ctes? mam 2x SB600 a uvazuju o SB700 k tomu. (3. je radova cislovka) neprodal jsem zadny, ackoli to viditelne predpokladas.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MORPHLER: na co chces master kdyz budes mit jen jeden?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    YNZA: jj. akorat 3. SB600 je uz na me moc. Neumi master. Spise koukam po SB700. Na te se mi navic libi jak ma resene prepinace. (a 6000 za novou bez DPH taky jde)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    YNZA: Dikec!
    YNZA
    YNZA --- ---
    KARYSLAV: zkus ID DELLAMORTE, D200 Brno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam