• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    REPLIKANT: kdyz bych mel mit dve tela (a jako ze by se mi dve hodily), tak urcite jedno DX a druhe FX. Cili pokud by jedno z nich muselo jit do servisu, tak si za nej pujcim odpovidajici nahradu. Hlavne by ale mela byt oprava vyrizena do 3 dnu, coz je rozdil oproti beznemu pristupu, alespon co jsem za tech minimalne 10 navstev v servisu odposlouchal od zakazniku.

TWARR: nebud zvedavej, budes brzo starej.
    TWARR
    TWARR --- ---
    PLAYER: mas d700 a 105vr, ktery se tam vlezou ... co dal?
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PLAYER: To ale znamená mít dvě tela v trapu - v servisu... což je pravděpodobnost celkem malá IMO.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    REPLIKANT: jedinej hacek je mit druhe profi telo, jinak uz bych clenem, dle podminek pro vstup, byl. Ono mit treba moznost zapujceni si nahr. fotaku po dobu, co tvuj je servisovanej, udela radost nejenom profesionalovi.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MAJA: Zajímalo by mě, na jaký popud ti to začalo docházet, čistě informativně. Osobně si myslím, že je to vychytaný, ale až od momentu kdy se tim opravdu živíš, nebo si tim vyděláš nejvíc ze všech činností, jinak to je opravdu velkej luxus pro majetný hobíkáře (což neznamená, že je to špatně, žejo..) :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Obávám se, že na nějakou dobu si dávám pauzu od focení. Nechci ale, aby se mi ty krámy válely doma, takže třeba by se to někomu mohlo hodit.

- Nikon D90 - nafoceno necelých 30k, nikde žádný škrábanec, na displeji po celou dobu používání kryt, navíc i folie, pouze přelepován zadní gumový grip na palec.
    - Sigma 17-70 f/2.8-4.0, stále v záruce
    - batoh Lowepro CompuDaypack černý, vlezlo se do něj tělo s gripem, 17-70mm, 35mm a 70-200/2.8
    - Battery grip Meike
    - 2ks originál EN-EL3e, oboje staré cca 2 roky, foťák hlásí u obou skvělý stav
    - nabíječka na EN-EL3e
    - stativ Manfrotto 055 XB - nijak nepoškozený, nepoškrábaný, kupován v září loňského roku, v záruce
    - kulová hlava Vanguard SBH 300 s nosností 36 kg, kupována stejně jako stativ, stále v záruce

Pokud snad máte někdo o cokoliv z výše uvedeného zájem, napište, na ceně se určitě domluvíme.

HUGGI
    HUGGI --- ---
    Za kolik je zhruba prodejnej kit SB-R1C1..super stav, komplet baleni... pripadne mel by nekdo zajem?
    MAJA
    MAJA --- ---
    Začínám chápat lidi, co si pořizujou nikoní věci, aby splnili požadavky NPS.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    PLAYER: díky za info. několik let jsem tam nepotřeboval s čímkoli chodit...
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    LUKAS87: v Kodansky uz nikdo neni a cisteni je za 500Kc.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    MORVAGOR: za 250 to máš a záručák je nemusí zajímat, jenom si s tím budeš muset zajít do Kodaňský...
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    Tak me ve Skodovi vyfakovali s cistenim cipu, kdyz nemam vyplnenej zarucni list po prvnim majiteli. Najde se tu nekdo, kdo by mi ho dokazal orazitkovat, nebo si budu muset koupit cistici sadu?:)
    YNZA
    YNZA --- ---
    nebylo to puvodne o fajfce?
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    Holka a kytara se nepujcujou? Bike a fotak se nepujcujou, to je myslim starsi nez Rock'n'Roll.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TWARR: Ty žádnou kytaru stejně nemáš! :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    REPLIKANT: Jak jako tvoje holka a kytara? Snad moje ne?!
    ;)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PEJR: Původně je to starý mazácký rock'n'rollový pravidlo - Tvoje holka a kytara se zásadně nepujčujou. Ale teď si to všichni přepisujou jak se jim to hodí ;)
    MAURL
    MAURL --- ---
    a kor na takový pískoviště...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    PEJR: A auto.
    PEJR
    PEJR --- ---
    CRAZY_IVAN: fotak a holka se nepujcujou
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    CRAZY_IVAN: servis...co jinyho..