• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: 19 scene modes!
    DOTCOM: je to porad velke, fuj! ;)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    TWARR: to je alespon pro me detail, zbytek veci vypada super a $1500 je myslim hodne dobra cena
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: cileny kriplovani za ucelem podporeni prodeje nejvyssi rady imho. KLidne bych tomu veril, naco delat levnejsi fotak s dsotatecnejma funkcema, jak si pak obhajim ty nejvyssi :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    a nakej ontopic crap

Updated specifications for the Nikon D600 | Nikon Rumors
    http://nikonrumors.com/2012/08/30/updated-specifications-for-the-nikon-d600.aspx/

weird - Maximum shutter speed of 1/4000
    TWARR
    TWARR --- ---
    HNZDD: ja si kupuju knizky kvuli dekoraci ;)) ctu jak papir, tak eink. pdf na ergonomicky cteni neni, at uz na kompjutru ci tabletu.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    TWARR: jsem asi fetišista ale ještě pořád za ně utrácím.. pocit z čtění z vonavý knížky mi nějaký .pdf prostě nenahradí
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    GEKONZPRAHY: JJ krast knihy je hnus, ja bych kamosovi (ani komukoliv jinymu knizku nikdy neukrad) ... ale jejich sireni mi prijde jako osveta ne ? Ale takhle jsi to asi nemyslel :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    to je fakt, vetsina knih si nezaslouzi nic jineho, nez ritualni zpracovani zehem ;))
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DAVIDOWITCH: Taky nevim, jakej postoj zaujímaj ostatní, ale krást knížky mi přijde jako zmrdství.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    MORPHLER: Nevim jakej je tu postoj k temhle vecem, pojdme to presunout do posty.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    GEKONZPRAHY: Diky, zkusim jeste at mi to v cechach nekdo okoukne.
    YNZA: Dik, mas nejaky konkretni k doporuceni na tohle pouziti? (vzal sem ten o Focusu, o Expozici a Beyond Thirds)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DAVIDOWITCH: Mistrovství práce s DSLR od IDIFU, potažmo Pihana.
    YNZA
    YNZA --- ---
    DAVIDOWITCH: za sebe doporucim http://craftandvision.com/ sou to spis sesity 30-50 stran po 4 dolarech, ale velice pekny, kupuju skoro vse
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Asi se ptam ve spatnym klubu, ale rychly pruzkum nyxu nenasel lepsi.
    Chtel bych doporucit nejakou slusnou knizku pro zacatecnika se zrcadlovkou (a jelikoz prvni vejlet s ni bude do narodnich parku v US, tak kdyby mela zamereni vic na to nez treba na svadby, byl bych uplne nadsenej). Uplny zaklady, jako co je clona, cas, ISO, hloubka ostrosti apod tusim.
    Takze pokud mate nekdo radu ci jen odkaz na patricnej klub, sem s tim. (Jo, a knizka muze bejt anglicky, dokonce to asi bude lepsi)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    IVUSHA: V Nikonu D5100 ostrici motorek neni. (nevi mco to znamena pro ten objektiv, ale treba to pomuze)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    IVUSHA: pokud se jedna o verzi bez HSM oznaceni, tak ostrit na D5100 automaticky nebude.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Prosím o radu.Bude Nikon D5100 a Sigma 70-300 F4-5.6 APO DG Macro kompatibilní?Byl mi položen dotaz ,zda bude sama ostřit ta sigma,zda má motorek,ale to by měl mít v sobě ten Nikon ne? Mně s D80 funguje v poho.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BIRK: jen dotaz- letal jsi s tim fotakem hodne? nemyslim ted kvuli rtg, tim snad neprosel, ne, ale nekde jsem cetl, ze zareni v letovych hladinach ma s mrtvymi pixely souvislost...
    BIRK
    BIRK --- ---
    tak jsem si hral se svetlem v nocnim busu z Dar es S do Arushy a ted koukam a na moji D7000 rok stary jsem napocital 5mrtvejch pixelu...cca kolem 1/20s...neboli jak na premapovani...hodila by mi nejaka dobra duse do posty info...dik
    FESTER
    FESTER --- ---
    MILAZAJICEK: kup si digital .. ver mi negativ 6x6 nafoceny me bez servitek rozbalili hadej kde v CR.. jsou tupi a nic je nezajima... rozbalil svitek a pak mi rekl vse v poradku pokracujte.. jestli by me rekl soudruhu tak asi dodneska sedim v base v CR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam