• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: jestli nezapomenu, zjistim
    YNZA
    YNZA --- ---
    no maji tam nejaky neorigo grip k D7000, a ja se ptam jestli ma obracene fungujici volice jako ten znacenej Meike, pac to je dost kontraproduktivni. zlepsis si uchop a zhorsis ovladani :(
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: jsem od Nikonu ale často ve škodovce jsem, takže třeba ti mohu pomoci
    YNZA
    YNZA --- ---
    je tu nekdo primo vod fotoskoda? na dotazy pres web nereagujou, zkousim to tady
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    EGGH: lidi byli, jsou a budou dementi. Základ lidstva.
    EGGH
    EGGH --- ---
    LUKAS87: Doba je dementní :)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    EGGH: to je s prominutím dost dementní trend :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    EGGH: tak v nejhorsim nahodis ne-trendy filtr. Jako kdyby to melo nejkratsi cas 1/1000 tak chapu ty narky, ale 1 EV rozdil cloveka IMHO zamrzi jen zridka
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    EGGH: zase přijdou do módy filty :-) já s níma teda fotím už 2 roky a nemám problém :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    EGGH: to je trendy na kropu, na plnym muzes pritahnout ;D
    EGGH
    EGGH --- ---
    DOTCOM: V době, kdy je trendy fotit sklama 1.4 na plnou díru i za sluníčka to asi trošku omezující bude
    TWARR
    TWARR --- ---
    KARYSLAV: 19 scene modes!
    DOTCOM: je to porad velke, fuj! ;)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    TWARR: to je alespon pro me detail, zbytek veci vypada super a $1500 je myslim hodne dobra cena
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: cileny kriplovani za ucelem podporeni prodeje nejvyssi rady imho. KLidne bych tomu veril, naco delat levnejsi fotak s dsotatecnejma funkcema, jak si pak obhajim ty nejvyssi :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    a nakej ontopic crap

Updated specifications for the Nikon D600 | Nikon Rumors
    http://nikonrumors.com/2012/08/30/updated-specifications-for-the-nikon-d600.aspx/

weird - Maximum shutter speed of 1/4000
    TWARR
    TWARR --- ---
    HNZDD: ja si kupuju knizky kvuli dekoraci ;)) ctu jak papir, tak eink. pdf na ergonomicky cteni neni, at uz na kompjutru ci tabletu.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    TWARR: jsem asi fetišista ale ještě pořád za ně utrácím.. pocit z čtění z vonavý knížky mi nějaký .pdf prostě nenahradí
    KUBBE
    KUBBE --- ---
    GEKONZPRAHY: JJ krast knihy je hnus, ja bych kamosovi (ani komukoliv jinymu knizku nikdy neukrad) ... ale jejich sireni mi prijde jako osveta ne ? Ale takhle jsi to asi nemyslel :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    to je fakt, vetsina knih si nezaslouzi nic jineho, nez ritualni zpracovani zehem ;))
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DAVIDOWITCH: Taky nevim, jakej postoj zaujímaj ostatní, ale krást knížky mi přijde jako zmrdství.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam