• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    YNZA: jakože v kamenný prodejně? to by mě nenapadlo...
    YNZA
    YNZA --- ---
    RABBIT: zkousem sem to normalne na prodejne, a kdyz prej zaplatim cash, byli by ochotni jit na 49 990
    YNZA
    YNZA --- ---
    MUI: podle me je to vsude naprostostejny, chorvatsko, usa, cz.. :(
    MAJA
    MAJA --- ---
    RABBIT: Já ho před časem kupoval v eshopu v Holandsku, ale i čeští prodejci na emailovou poptávku byli ochotní slevit pár tisíc.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    RABBIT: nechysta...odecist si dph je jedina moznost..
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    Chci si koupit konečně NIKON 70-200/2,8 G ED AF-S VRII ( poznal jsem - a bohužel i zažil - že Tamron 70-200/2,8 je sice dobrý sklo, ale až tak moc dobrý ne). Neví někdo ze zde přítomných prodejců, zástupců Nikonu či jiných profíků, jestli se někde nechystá nějaká sleva, která by těch 56 tisíc trochu zlidštila? ( chápu, že nikdo nemá potřebu až tak moc zlevnit zrovna tohle sklo, ale co kdyby...). Na finty s DPH nemám chuť. Díky předem za radu.
    SYKES
    SYKES --- ---
    MUI: aha, takže ono "donesli" znamená "někdo to tam za mě hodil" :)
    Neva, když už to rozebíráme, neprozradíš nám, co to bylo za objektiv, kolik byla navržená cena opravy (pokud byla zmíněna) a v neposlední řadě kde že to bylo? Samotného by mě to přes všechno rýpání zajímalo :)
    SYKES
    SYKES --- ---
    MUI: přemýšlím, proč jste tuto otázku nepoložili rovnou onomu servismanovi, zvlášť když jste na něj měli přesilu... určitě by vám vysvětlil proč to nechce přijmout. Nebo je to nový sport - vylévat si problémy anonymně na internetu, spíš než je řešit v reálu? :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    MUI: no pokud tve bmw rady 3 bude mit v prdeli motor a obe poloosy, co cekas ze ti v servisu poradi ?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    HUGGI: Treba protoze kolem toho kopkate, jako by to byla nejaka pecka a pritom je to porad stejna davka lestenych prdu...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    no, to sice jo, ale nativní nepodpora Windows 7 pro v současnosti stále ještě silně použitelný skenery Coolscan V (LS-50), LS-5000 a LS-9000 ze strany Nikonu (tedy to, že se neobtěžujou s tím, aby aktualizovali ovladače) je poněkud k nasrání. ano, rozchodit to jde s ovladači od Hammricku, ale...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    FURYAN: Jsme tady OT..ale ja v tom zadnou sikanu nevidim...proc by se meli vyvojari zabejvat 10let starym systemem, kterej nepodporujeradu modernich technologii..to by taky nekdo mohl rikat proc to nejde na Win98..
    EGGH
    EGGH --- ---
    FURYAN: Donekonečna, není jak se bránit.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    By me zajimalo, do kdy tahle konzumni sikana vyrobcu bude "zkousavana" spotrebitelem. No ze bych se na ne nevy.ral.
    BIRK
    BIRK --- ---
    ULTRAMARINE: zas takovej oldschool nejsem ...win7 mam :D
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    BIRK: jo. A LR4 uz si nepustis po XPckama, ale musis mit Visty nebo Win 7. Pokud mas XP, tak hodne stesti a nic vzteky nerozbij... to je pro me zatim de facto jedinej duvod proc mam nainstalovany Win 7.
    BIRK
    BIRK --- ---
    chapu to dobre ze abych mel podporu d600 tak musim presedlat na novou lightroom 4...a na trojku se vykaslat
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    MENTOL_: haleluja ! ;]
    YNZA
    YNZA --- ---
    jo, to sem chtel naznacit, sirokacovy clony sou jednak neprakticky a druhaj ji stejne nekzde nechas/urazis. ksiltovka staci
    BIRK
    BIRK --- ---
    porid si klobouk... :D ... tim se cloni jedna basen...ne fakt... kdyz jsem tokinu 11-16 tahal po spanelsku tak to bylo nejlepsi... clonu jsem navic nechal doma
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam