• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: ještě by se z toho třeba mohl odčerpat vzuch, aby to mělo pořádnej efekt :-) ten pelican case by to zvládnout mohl :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    tyvole, hipici zase jedou. todle snad uz neni ani vtipny :D
    A DIY Sound Blimp Shoots Concerts And Shows Stealth Style | DIYPhotography.net
    http://www.diyphotography.net/diy-sound-blimp-shoots-concerts-and-shows-stealth-style
    TWARR
    TWARR --- ---
    prej je d7100 jina jizda, tak uvidime!
    henten pentax je za tu cenu dobrej, jako rodinnej fotak supr.
    ale pro mne ne, ja jsem se asi narodil jako nikonak :D uz potreti se k te znacce vracim, jsem slaby"
    TWARR
    TWARR --- ---
    Nikon D3 - Bazar - PALADIX foto-on-line
    http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=250856
    YNZA
    YNZA --- ---
    z principu tomu neverim no
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: D7100 to je ale jiná jízda!
    YNZA
    YNZA --- ---
    so true až bych blil
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    REPLIKANT: Stejný případ u mojí D700 a D7000..
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SKALARIAK: Co jsem zkoušel, tak D800 ostří ve špatnym světle mnohem lépe a přesněji než D600, však je tam i jiný AF modul.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    mate tu nekdo nejaky realny srovnani, jak moc velkej je rozdil AF mezi d600 a d800? Mel jsem ted na dva dny pucenou od Pepazze d600 a jako dojmy jsou dobry (srovnavam se svym 5dMKIII), ale co me prekvapilo, jak za sera prestal absolutne se chytat AF, v situaci kde ten canon celkem hnedka zaostril nejak v ramci moznosti, tak ten nikon byl uplne bezradnej... tak treba jestli ta d800 tohle zvlada nejak vyrazne lip, nebo je to spis podobny....
    TWARR
    TWARR --- ---
    a uz je to tu zase ;)))

Nikon D400 is Definitely Coming
    http://photographylife.com/nikon-d400-is-definitely-coming
    SLASH
    SLASH --- ---
    MORPHLER: (Byvam v UK) ..tak som dnes obdrzal novy Nikon 80-400 z digital rev, ziadne clo ani nic podobne sa neplatilo, bolo to v pohode dorucene cez DHL, vsetko pekne zabalene.. Cocky otestujem hned ako prestane prsat :) Na vonkajsom UPS plastikovom obale bolo uvedene ze tovar : "Fotoaparat" , hodnota : 45libier ;-)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ROMANICAK: Pokud tomu nerozumi tak radsi p330 nebo Oly XZ-1
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Ahoj, mama si chce koupit neco malyho na foceni picovinek na Aukro, ale i do prirody a tak vlastne univerzalne. co rikate na http://www.megapixel.cz/nikon-coolpix-p7700#product-sec-rate ?
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Sorry za spam [ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám Nikon AF-D 18-35mm f/3,5-4,5 ED / Praha / 8500 CZK ]
    ps. pri rychlém jednání pro nyxáky sleva ;)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    No jako pozor, ja kdyz si byl koupit z druhy ruky Nikkor 17-55, tak jsme dali spicha s prodejcem v Letnanech, cili zalidnene verejne misto a stejne si sebou vzal kamarada :D
    Pak jsem mu teda mel chut omlatit to sklo o hlavu, kdyz jsem zjistit, kolik ma vevnitr prachu, ackoliv mi po mailu trvdil, ze je vse v cajku, ze zadne fotky delat nebude, ze by nebylo nic videt a ze je lepsi si to omrknout osobne (uz tehdy me jimalo podezreni). Proste diky blbcovi ztrata casu.
    TWARR
    TWARR --- ---
    ROMANICAK: ses nadejchal u cesty vyfukovejch plynu ne? :D
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ROMANICAK: Vlastně se shodnem, že je to lapač na blbce :) ať tak či onak, výsledek bude stejnej - krádež za bílýho dne.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KARYSLAV:
    Spis se predpoklada, ze clovek, co foti, se sebou ten fotak nosi.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ROMANICAK: Jako že by sis bral foťák, abys vyzkoušel krabici? :-D lol no to asi ne.. ne? :-D

To se dělá se sklama tyhle podvody, to budiž.. ale teď si mě tou úvahou dostal :-D
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    SKALARIAK:
    REPLIKANT:
    HUGGI:
    MORPHLER:
    KARYSLAV:
    TWARR:

Ja bych to videl na pokus o podvod. Takhle se nalaka obet, nakonec se treba domluvi uplne jina cena. Ucelem je nekam vylakat cloveka s fotakem, kamkoliv na ulici. A tam ho pak o cokoliv obrat. Hlavne o ten fotak, ale treba jen nejakym trikem o prachy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam