• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    TWARR
    TWARR --- ---
    LUKAS87: mam ho v krabicce, i original klikihakama. a ty? hec! :D
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    TWARR: nekaž mi byznis, chtěl sem se ho zbavit první! :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    br2a, mam ho taky ... k nicemu ;D
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    KRMITK0: Ten reverzní kroužek mám na prodej, Nikon BR2, kdybys to sháněl... Jinak ten objektiv použít půjde, přes redukci 52-58 mm.
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Ahoj chci se zeptat dostal se mi do ruky objektiv z Pentaxonu, je to průměr myslím 58mm. Zajímalo by mne jestli by se dal nasadit pomocí odpovídajícího reverzního kroužku na Nikon? Chtěl bych s tím zkusit fotit makro

KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    HUGGI: tam dělat nechceš :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    HUGGI: s IT Solutions CZ, s.r.o. ale lepsi se neptat, stranky snad taky neexistujou. dcerinna spolecnost sporitelny. rakusaci smradlavy ;))
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TWARR: to samozrejme..ale dost minusu se da srovnat tema bonusama..
    TWARR
    TWARR --- ---
    HUGGI: to bys nechtel, vsechny plusy maj radu minusu ;))
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TWARR: ah..kde ze to delas? ze bych zmenil job..
    TWARR
    TWARR --- ---
    HUGGI: bonusy se blizej :D
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TWARR: ty zase nevis co s penezma vid?:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    HUGGI: no mel jsem tejdenni ulet s pentaxem a dneska dosel d7100. je to rehole, co to budu povidat ;) zatim jsem nadsenej. ale to si jen hraju v kanclu, takze zadna vypovidajici hodnota ;))
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    TWARR: ty mas zase dslr nebo co?:))

k Ostreni..s D300/700 jasem byl hodne spokojenej..asi bych ocenil krizovy i jinde nez stredovy sloupce, ale aspon jsem se natrvalo naucil ostrit na stred a prekomponovavat..

D600 mi prisla jeste spolehlivejsi, ale za dobrejch podminek krapet pomalejsi (mel jsem ji jen 3tejdny a zadny testy jsem nedelal)
    D7100 sem mel pucenou zatim jen jeden vecer s jednim sklem, ktery neni super rychli (28/1,8)..nefotilo se mi sni uplne nejlip..ale to bude timjinym ovladanim/drzenim...co me ve vysledku prekvapilo byli fotky..luxusni barvy, ktery by treba D700 nedala (modry ledkovy reflektory)

Mno a D800 je ideal..zatim jsem se nedostal do situace, kde by se AF nechytal..bez problemu funguje i face detection v hledacku, stejne tak 3d tracking pokud by to chtel nekdo pouzivat..
    TWARR
    TWARR --- ---
    aha, vono to ostri rychlejc jak s 18-105 tak i 35. oproti d90 rozhodne, oproti d300s mozna, d700 uz nevim, ale wtf. mazec ;)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TWARR: ještě by se z toho třeba mohl odčerpat vzuch, aby to mělo pořádnej efekt :-) ten pelican case by to zvládnout mohl :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    tyvole, hipici zase jedou. todle snad uz neni ani vtipny :D
    A DIY Sound Blimp Shoots Concerts And Shows Stealth Style | DIYPhotography.net
    http://www.diyphotography.net/diy-sound-blimp-shoots-concerts-and-shows-stealth-style
    TWARR
    TWARR --- ---
    prej je d7100 jina jizda, tak uvidime!
    henten pentax je za tu cenu dobrej, jako rodinnej fotak supr.
    ale pro mne ne, ja jsem se asi narodil jako nikonak :D uz potreti se k te znacce vracim, jsem slaby"
    TWARR
    TWARR --- ---
    Nikon D3 - Bazar - PALADIX foto-on-line
    http://www.paladix.cz/bazar/index.php?adid=250856
    YNZA
    YNZA --- ---
    z principu tomu neverim no
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    YNZA: D7100 to je ale jiná jízda!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam