• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    TWARR
    TWARR --- ---
    no vypada to, ze driv zlaty byly s ed clenama, tedka je to nano coating.
    TWARR
    TWARR --- ---
    PLAYER: profi mysleno prave moznost nps :) zlatej krouzek maj, pokud se nepletu, skla s nano coatingem ne?
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    TWARR: no tohle muze byt namet na diskusi o tom co je a co neni podle nikonu "profi" sklo (coz ma stejne asi smysl jen pro NPS). Mel jsem zato, ze profi skla se znaci zlatym krouzkem, ktery 28/1.8 mimochodem ma.
    TWARR
    TWARR --- ---
    vlastne ty f/1,4 skla taky nejsou rychly, tak co :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    PLAYER: jo mohlo, ale vime vsichni, ze rychliky v ramci swm si nikon nechava u profi skel, coz tohle neni. a 2,8/105 vr pro zmenu je ;)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    TWARR: to ostreni by mohlo byt ale rychlejsi, pocitove me celkem sere to pomale "dojizdeni", misto rychleho kopance, ktery znam treba ze stopetky makrace.
    YNZA
    YNZA --- ---
    bas na to sklo a ses stejne v p*ci s uzkou brasnou .)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    ZATAMOKO: Sony nex-3n..vystup jako zecadlovka a veliksot skoro jako p7700
    YNZA
    YNZA --- ---
    jako da se i se zrcadlem jezdit 80 denne, to ne ze ne :)
    kdyz vezmes co vazi voda a dalsi picoviny, tak esli mas kompakt 200g nebo zrcadlo 500g zas takovej rozdil neni
    YNZA
    YNZA --- ---
    jj, to je minimalizmus, má kolega, d40 a 35ka, taky to vozí vepredu
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    YNZA: no na jednodenní je to ok, ale na vícedenní je znát každej kousek výbavy navíc. Tady kompakt v brašničce na řidítkách jednoznačně vede.
    Původní variantou bylo koupit nikkor 35/1.8
    YNZA
    YNZA --- ---
    CROSS: bud malej fotobatoh, kde dole je fakt mistecko na tu zrcadlovku, suchy ponozky, plastenku musto dalsich skel, a nahore je vetrovka, druhy piti apod. nebo jen tak domikiny do normalniho batohu. muj servisman rika, ze to normalne vozi v zadu na nosici v polstrovany brasne, a taky se mu s tim nestalo nic
    CROSS
    CROSS --- ---
    YNZA: hážeš to jen tak do batohu, nebo jezdíš s fotobatohem?
    YNZA
    YNZA --- ---
    tak na kole s dslr se setakem se da naprosto v pohode, sem takle najezdil dobrejch 15k
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    YNZA: P310 má kolega, špatný to není, ale hitparáda taky ne. Ikdyž je fakt, že jsem to hodnotil před pár měsíci, kdy jsem si naivně myslel, že se budu na kole tahat s dslr :)
    YNZA
    YNZA --- ---
    ZATAMOKO: ID DELLAMORTE ma tusim P310 tak se dyztak poptej primo jak to hodnoti po roce uzivani
    TWARR
    TWARR --- ---
    ta 1,8/28 je skvela. v podstate nemam nejaky problemy s tim, ze je to sirsi nez oblibena 35, spis, ze je to siroky tak akorat, ale porad to neni ultrasiroky (coz vyhledove asi vyresim s tim 18-35, asi ...)

ostri to presne, kresli to skvele. takovy to enthusiast glass numero uno. tohle se jim povedlo, samozrejme, kdyby to bylo u pulku kratsi ... ;))
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Máte někdo zkušenost s P330 a P7700?
    Chci si koupit kompakt na cestování (hlavně kolo) a zrcadlo je moc velký a těžký (mám d50).
    Je mi jasný, že z toho nikdy nevyleze to co z dslr, ale aspoň aby to nevypadalo jako namalovaný... :)
    Případně se nebudu bránit tipu na jinej kompakt do 10 tisíc.
    Díky
    TWARR
    TWARR --- ---
    Nikon publishes lens VR performance results according to the new CIPA standard | Nikon Rumors
    http://nikonrumors.com/...ishes-lens-vr-performance-results-according-to-the-new-cipa-standard.aspx/
    YNZA
    YNZA --- ---
    tolik nemááá, nejvejš 3 kila
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam