• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: no rek bych ze celkove je tohle trochu slozitejsi problematika nez "prvni link co google vyhodi" :))
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: vzal jsem prvni link co mi google vyodil..da se to najit i jako preset..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: to cos linkoval neni preset (ten ma priponu .lrtemplate) ale profil k fotaku (.dcp) a to by me prave zajimalo jak muzes prirazovat d700 profil k d800... me to ten profil proste nenabidne, protoze vi cim je ta fotka vyfocena...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: ?? je to preset? ten si muzes dat k cemu chces a kdy chces..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: jak je muzes pouzivat, kdyz ti je to k d800 ani nenabidne, prootze jsou na d800? nebo jak si ho k tomu priradis?
    MAJA
    MAJA --- ---
    HUGGI: Odkud to lze stáhnout ?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: Taky ze vychozi LR preset je na nic..stahni si znetu profil primo pro D800 a bude ti to davat stejny barvy jak nikon software..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    jak jsem psal, jakmile se trochu horsi svetelne podminky (tzn. troksu sero, trosku umele osvetleni atd...) tak mi prijde ze to jde moc do ruzova/zluta pusobi to na me proste hrozne divne oproti canonu a nemam pocit ze by to bylo jen tim ze na to nejsem zvyklej...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    no a ktera bava ti neladí? resp kam ti to ulítává?
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    PEPAZZ: to samozrejme je jinej preset/zadnej preset, proste pouzivam v zakladu profil CAMERA STANDARD v LR a ty barvy jsou objektivne horsi nez u canonu :) predpokladam ze nejak to asi resit pujde, jen to bdue asi celkem narocny to nejak vyladit.... a kdo vi, trebas to nepujde vubec....
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jj udelej, kazdopadne nerikej hoší ale jiný, holt si pohraj s kanalama tak aby ses dostal kam potrebujes, urcite to poladíš je to jen o tom si na to najit čas, zvlašt kdyz mas jeste nejakej mustr podle kteryho si to zkusis nastavit. Holt se proste smir ze preset co fungoval na 5d nebude vypadat na nikonu stejne. Me taky chvili trvalo nez jsem doladil tu hnusnou jedovatou zelenou do spokojenosti
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    PEPAZZ: covece to prave neresi saturace, to uz ma veci saturaci tan canon, proste jsou jiny ty barvy a z myho pohledu rozhodne horsi, schvalne az bude chvile tak udelam naku srovnavacku dokad mam oba ty fotaky....
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    DBR: Bylo to za tyhle ceny dycky.. Jinak je to na objektivy 5% jen to jeste nikdo na webu nezmenil takze ti to daj za 3%..
    DBR
    DBR --- ---
    HUGGI: tak uz je to jinak :) i megapixel se muze zmenit , dokonce koukam ze jsou to 3%

Fotoaparáty, videokamery, objektivy, blesky, půjčujeme za sazbu 3% z prodejní ceny za den
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    HUGGI: vsak se pta. Jen ne v megapixelu, ale tady.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MORPHLER: Pri 10 dnech se tak da treba domluvit neco individualniho..staci nebejt linej a zeptat se;)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    HUGGI: pri 10 dnech uz treba dost jo .)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    DBR: 5% na den je brutalni?
    DBR
    DBR --- ---
    YNZA: zase takova charita to neni, co si pamatuju pokud si objektiv nekoupis je to dost brutalne zpoplatnene ......
    YNZA
    YNZA --- ---
    ZATAMOKO: si puc v megapixelu ne? ty ti proti zaloze pucej cokoliv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam