• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    MONSIEURLOUP
    MONSIEURLOUP --- ---
    Zdar, nenašel jsem, že by se to tu někde řešilo, ale u mojí takřka nový D5100 (4 měsíce, cca 1000 cvaků) mi to jednoho odpoledne oznámilo toto: "Error. Press shutter release button again." Tož jsem tedy zmáčknul spoušť znovu a pak ještě pro jistotu šedesátpětkrát a jen si to v tom tak jemně cvaká. Sejmu sklo a vidím, že zrcadlo sebou vždycky jen tak cukne, takže smutek, slzy a hledání záručáku.

Nicméně těsně před cestou do servisu jsem zas jednou pohledal na netu a kdesi někdo radil, že stačí maličko zatlačit na zrcadlo ze strany, tak jsem vzal šroubováček, zhluboka se nadechl a šťouchl do toho. Světe, div se, mám zas funkční aparát.

Nemáte ponětí, jestli se to stává u D5100 (nebo jen nějaký série) často? Nechce se mi každou chvíli rejpat se v zrcátku... nebo to mohlo být tím, že foťák někde dostal ránu?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    CZTWEETY: Jak jsem psal..to samy jen s odpruzenim..
    CZTWEETY
    CZTWEETY --- ---
    HUGGI: Ofiko web ma docela sileny postovny na BlackRapid :(
    Jakej je ten Sunsniper ? Asi ho dojdu vyzkouset ke Skodoj az pojedu nekdy do Praglu, koukam, ze ho tam maj :)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    CZTWEETY: To kup z ofic webu..ja skončil u Sunsniperu coz je to samy, ale ma navic "odpružení"..

Jinak v praci mame treba kopii od JJC NS-J3 ktera je jednodušší, ale zase za 390 a funguje uplne stejne..
    CZTWEETY
    CZTWEETY --- ---
    Mate nekdo zkusenost s BlackRapid R-Strap, popripade mate tip kde ho koupit ?
    Vcera jsem zkousel podobny vyrobek na FOMEI TOP, ale kvalita nic moc, ten BlackRapid se mi zda lepsi, jen v CR nejak neni k dostani :( a na eBay mam strach abych nekoupil nejakou napodobeninu...
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    ONDRA_PATA: zvlášť to prodáš rozhodně lépe IMO

HUGGI: Překvapilo, hlavně jak je to velký (resp. celkem malý!) a to ovládání foto režimů nákláněním foťáku je taky sranda, a hlavně že na to pasujou normální Nikkor 1 skla, paráda
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    ONDRA_PATA: prodej to rozhodne zvlast, komplet si nikdo nekoupi
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PLAYER: hlavne nemam predstavu,za jaky ceny to jednotlive muzu realne prodat
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PLAYER: jde o to,jestli to zvlast prodam,potrebuju nutne 20 tacu a min by byl problem..
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ONDRA_PATA: podle me by stalo zato nabidnout to zvlast, jako telo+setak a pak zvlast samyanga a blesk. Uricte se najde takto vic zajemcu, nez pro cely komplet. Jen muj nazor ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PLAYER: kdybys treba o nekom vedel..
    ALKALOID
    ALKALOID --- ---
    ONDRA_PATA: ja si teda nemyslim, ze si to kdokoliv koupi ;-)
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    ONDRA_PATA:jo, to je celkem ok cena, vzhledem k vybave.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ahoj, myslite ze by se mi prodal za 20 tacu tenhle fotak s prislusenstvim? ondrapata.rajce.idnes.cz/prodej_Nikon_D90/
    je to nikon d90, zakladni objektiv 18-105mm, samyang fisheye, blesk metz 48 af-1, dalkova spoust, battery grip, nahradni baterka atd viz odkaz. + jeste brasna lowepro a starsi ale pevnej stativ linhof. vsechno plne funkcni bez poskozeni a skrabancu,jen odrena krytka objektivu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ahoj, myslite ze by se mi prodal za 20 tacu tenhle fotak s prislusenstvim? ondrapata.rajce.idnes.cz/prodej_Nikon_D90/
    je to nikon d90, zakladni objektiv 18-105mm, samyang fisheye, blesk metz 48 af-1, dalkova spoust, battery grip, nahradni baterka atd viz odkaz. + jeste brasna lowepro a starsi ale pevnej stativ linhof. vsechno plne funkcni bez poskozeni a skrabancu,jen odrena krytka objektivu
    PEKU
    PEKU --- ---
    Hledáme touto cestou někoho kdo by věnoval pro našeho zdravotně postiženého klienta digitální zrcadlovku.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ROMANICAK: tak ono bez konkretnich prikladu se to spatne resi, ja se tesim na rijen kdy bduu mit trochu casu a zkusim udelat nejaky kloudny srovnani....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam