• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ahoj, myslite ze by se mi prodal za 20 tacu tenhle fotak s prislusenstvim? ondrapata.rajce.idnes.cz/prodej_Nikon_D90/
    je to nikon d90, zakladni objektiv 18-105mm, samyang fisheye, blesk metz 48 af-1, dalkova spoust, battery grip, nahradni baterka atd viz odkaz. + jeste brasna lowepro a starsi ale pevnej stativ linhof. vsechno plne funkcni bez poskozeni a skrabancu,jen odrena krytka objektivu
    PEKU
    PEKU --- ---
    Hledáme touto cestou někoho kdo by věnoval pro našeho zdravotně postiženého klienta digitální zrcadlovku.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ROMANICAK: tak ono bez konkretnich prikladu se to spatne resi, ja se tesim na rijen kdy bduu mit trochu casu a zkusim udelat nejaky kloudny srovnani....
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    SKALARIAK:
    PEPAZZ:
    Tak to ja teda bojuju s barvama na Canonu a tise..no vlastne kolikrat i hlasite zavidim barevny podani na manzelcine D300...Zvlastni.

ULTRAMARINE:
    Presne!!!
    TWARR
    TWARR --- ---
    zbejva uz jen to skvele tele ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    nake update, hadam, ze uz by to mohlo vypadat zajimave ;))

[ OFFERINGNABÍZÍM: sleva! nikon d600 / Praha / 34500 CZK ]
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    ten preset je jen nejaky xml kde je popsany nastaveni soupatek, profil je o poznani sofistikovanejsi zkompilovany xml, ktery zajistuje interpretaci dat letry fotak zaznamenal, zde o tom zajimavy clanek: http://dcptool.sourceforge.net/DCP%20FIles.html
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: no rek bych ze celkove je tohle trochu slozitejsi problematika nez "prvni link co google vyhodi" :))
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: vzal jsem prvni link co mi google vyodil..da se to najit i jako preset..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: to cos linkoval neni preset (ten ma priponu .lrtemplate) ale profil k fotaku (.dcp) a to by me prave zajimalo jak muzes prirazovat d700 profil k d800... me to ten profil proste nenabidne, protoze vi cim je ta fotka vyfocena...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: ?? je to preset? ten si muzes dat k cemu chces a kdy chces..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    HUGGI: jak je muzes pouzivat, kdyz ti je to k d800 ani nenabidne, prootze jsou na d800? nebo jak si ho k tomu priradis?
    MAJA
    MAJA --- ---
    HUGGI: Odkud to lze stáhnout ?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    SKALARIAK: Taky ze vychozi LR preset je na nic..stahni si znetu profil primo pro D800 a bude ti to davat stejny barvy jak nikon software..
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    jak jsem psal, jakmile se trochu horsi svetelne podminky (tzn. troksu sero, trosku umele osvetleni atd...) tak mi prijde ze to jde moc do ruzova/zluta pusobi to na me proste hrozne divne oproti canonu a nemam pocit ze by to bylo jen tim ze na to nejsem zvyklej...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    no a ktera bava ti neladí? resp kam ti to ulítává?
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    PEPAZZ: to samozrejme je jinej preset/zadnej preset, proste pouzivam v zakladu profil CAMERA STANDARD v LR a ty barvy jsou objektivne horsi nez u canonu :) predpokladam ze nejak to asi resit pujde, jen to bdue asi celkem narocny to nejak vyladit.... a kdo vi, trebas to nepujde vubec....
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jj udelej, kazdopadne nerikej hoší ale jiný, holt si pohraj s kanalama tak aby ses dostal kam potrebujes, urcite to poladíš je to jen o tom si na to najit čas, zvlašt kdyz mas jeste nejakej mustr podle kteryho si to zkusis nastavit. Holt se proste smir ze preset co fungoval na 5d nebude vypadat na nikonu stejne. Me taky chvili trvalo nez jsem doladil tu hnusnou jedovatou zelenou do spokojenosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam