• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PAN_ILFORD: Omluv mě, že se tak ptám (opravdu žádný hate flame...), ale na co potřebuješ manuál? Používej nápovědu přímo ve foťáku, tak najdeš odpověď na 90 procent věcí IMO.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Neválí se někomu v šuplíku manuál k D600? Ať to netisknu zbytečně.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    SMK: spis by me zajimalo jestli pri ty vymene resetujou shuttercount, i kdyz jestli mela par tisic tak to je celkem burt....
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    SMK: a co s ní bylo ze to museli menit?
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    SMK: naopak, ted uz je pravdepodobny, ze mas vse kolem zaverky ok :) kdybych si mel vybrat od koho D600 koupim, tak s tim co "se vi" bych radeji ten, co uz ji ma nahrazenou.
    SMK
    SMK --- ---
    podělím se s vámi o radost - necelý rok stará D600 - kupovaná nová, vyfoceno pár tisíc - diagnostika nikon servis - záruční výměna závěrky. Nemáte pocit, že výměna závěrky výrazně zhoršuje prodejnost foťáku / snižuje jeho cenu? Trochu premyslim, jestli jsem zbytecne podezrivavej nebo me proste ojebavaj zrovna:) - co myslíte?
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    SYKES: Neoficiálně ano, resp. veškeré změny (jako větší sekvenční rychlost 6sn/s, větší odolnost zatěsnění jako D800, přepracované obvody napájení jako v D800 - větší výdrž baterie, nově sekvence v tichém režimu, nekomprimovaný video výstup do HDMI jako v D800) by asi nestačily na kompletně novou řadu foťáku, ale vlivem možné mystifikace názvem (např. D600s oproti D600) by mohli nechat zákazníky v neblahém dojmu, že si kupují starou D600, což D610 jasně vyvracuje :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    SKALARIAK: a kde je expeed 4, wifi, gps?.. vse na D5300, ale ne na FF za 45K?
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    MENTOL_: aha, no tak proc tam pisou ze to u d600 pribylo, no ja ani jeden z nich nemam, ani me nenapadlo ze to d800 bude mit horsi, to jsou zahady :)
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    SKALARIAK: D600 ma taky Q mode, co jsem porovnaval tak o dost tissi nez D800, kde to neni nic moc
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    SKALARIAK: dík. Vypadá to, že na vyhození to neni.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    SKALARIAK: je o tom oleji někde článek? Zrovinka včera jsem pořídil D600 :)
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    PEPAZZ: tak to je marketing, pac lidi se bali ty d600 ze tam strikal ten volej na chip, quiet mode bych rek stejnej jak d800, tzn. k hovnu....
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    REPLIKANT: wtf, co to ma znamenat? to je d600 s lepsi quiet modem??
    SYKES
    SYKES --- ---
    REPLIKANT: a opravili to těsnění nebo z čeho odpadával ten prach co svinil snímač? To byl zásadní důvod pro novou verzi, nebo ne? :)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Oficiální prohlášení Nikon 8.10.2013

Společnost Nikon dnes ohlašuje novou digitální zrcadlovku D610 (CZ)

Vážení přátelé,

společnost Nikon dnes uvedla nejnovější přírůstek do své řady digitálních jednookých zrcadlovek formátu FX, fotoaparát Nikon D610.
    Fotoaparát je vybaven senzorem s rozlišením 24,3 milionu pixelů, frekvence sériového snímání byla zvýšena na 6 snímků za sekundu a oproti staršímu modelu najdeme u D610 režim Tichého snímání.
    Předpokládaná cena těla fotoaparátu je 45 990 Kč. Fotoaparát by se měl na trhu objevit ještě do konce října.

Další produktové fotografie naleznete během dne na www.nikon-foto.cz / Pro tisk / Fotografie produktů.
    ROZI
    ROZI --- ---
    KOC256: taky bych bral :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mate tu nekdo profil do LR4 pro D90 (nikkor 16-85 a nikkor 35)? Nenasel jsem ke stazeni...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    PAN_ILFORD: Musis to mit v M nebo A režimu..pak by nemel bejt zadnej problem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam