REPLIKANT: ja si zase myslim, ze by v pohode slo, ani by to nemuselo byt tluste a neforemne jako Df (i kdyz nazivo bude treba vypadat lip, tezko rict). Za filmem je jeste pritlacna desticka, coz je nejaky ten milimetr a uprimne, ja bych ten zadni displej vubec nepotreboval, klidne by tam byt nemusel byt, usetrilo by se misto, bylo by to levnejsi, stacila by wifi a aplikace do telefonu, kde by si clovek mohl v pripade potreby ty fotky prohlidnout.
Nepotrebuju AF, ani seriove snimani, tim padem by nebyla potreba zadna velka baterka.
Nevidim fakt problem v tom vzit F3 a narvat do ni nejakou tu elektroniku, bastly s ebay s tim prece nemuzes srovnavat, kdyby Nikon opravdu chtel, tak to bez problemu dokaze.
Ale on Nikon nechce, ani chtit nebude, stejne jako nevyrabi kinofilmove skenery. Vzhledem k tomu, ze ceny ojetych prevysuji ceny novych, neverim, ze to byla ztratova zalezitost, ale proste chteli ukoncit film, tak ho ukoncili.
Ja to chapu, doba je takova...ale nerikej, ze digitalni F3/Fm3/FM2/whatever neni kvuli technologickym omezenim, protoze to neni pravda - takovy fotak neni kvuli marketingu.