REPLIKANT: Mno ja predpokladam, ze ta d 7100 spadne cenou na 20K za par tydnu, protoze bude ve vyprodeji. Je tam docela hodne realna pravdepodobnost.
Kazdopadne podle me D5500 muze byt dobry fotak jako druhe zalozni telo / na video ... to beru ...
Nicmene pro nekoho, kdo ma D3xxx bych spise jako upgrade bral D7xxx a je jedno jak stary. Nejde tam ani tak o obrazovy vystup, ale o ovladani, ktere na tom tele je.
Ja si absolutne nedokazu predstavit, jak bych mohl trvale fotit s jenom jednim scroll buttonem.
Obzvlaste clovek, ktery nema blesk / jinou vybavu, ktera pomuze v pritmni, tak je docela odkazany na stelovani ISO + shutter speedu.
A ad muj postoj k temto vecem ... ja s tebou celkem souhlasim, ze jsem v tomdle nazi. U me ty fotaky jedou na hranici svych technologickych moznosti a moc nevim jake to je fotit nekde neco pro zabavu. Ja tak nejak vnitrne predpokladam ze kazdy foti nekde kde neni svetlo alespon jednou za cas.
Nastesti jsme na diskusnim foru a verim, ze si ty informace budouci majitel fotaku prebere a zhodnoti, co je pro nej priorita :)