• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    REPLIKANT: tak na DL-ka si počkáme trochu déle...
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    TISKOVÁ ZPRÁVA - 20-04-2016

OPOŽDĚNÉ UVEDENÍ NOVÝCH DIGITÁLNÍCH FOTOAPARÁTŮ NA TRH A NÁSLEDKY ZEMĚTŘESENÍ V PROVINCII KUMAMOTO

Nové kompaktní fotoaparáty COOLPIX A300 a B500 budou k dispozici v květnu 2016, COOLPIX A900 a B700 až v červnu 2016 a kamery Nikon KeyMission 360 v říjnu 2016 z důvodu nezbytných softwarových úprav. Uvedení fotoaparátů COOLPIX se plánovalo na duben a uvedení akční kamery KeyMission 360 na jaro 2016.

Také prémiové kompaktní fotoaparáty Nikon DL18-50 f/1.8-2.8, DL24-85 f/1.8-2.8 a DL24-500 f/2.8-5.6 budou uvedeny na trh později z důvodu závažných problémů s integrovaným obvodem pro zpracování obrazu, který je zabudovaný v těchto třech nových digitálních fotoaparátech. Původně bylo uvedení těchto fotoaparátů plánováno na červen 2016.

Nový termín pro uvedení těchto modelŮ nebyl zatím stanoven. Jakmile bude známý, budeme vás neprodleně informovat.
    NÁSLEDKY ZEMĚTŘESENÍ V PROVINCII KUMAMOTO

Série zemětřesení, která se spustila 14. dubna v provincii Kumamoto v Japonsku, zasáhla dodavatele dílů používaných ve výrobcích Nikon, jakými jsou například zrcadlovky, objektivy a kompaktní fotoaparáty. Tato událost bude mít nevyhnutelný dopad na naši výrobu a dodávky produktů. V současné době společnost Nikon prověřuje situaci a o dalších podrobnostech vás budeme informovat.

Omlouváme se všem našim zákazníkům, obchodním partnerům a všem, kteří měli zájem o tyto konkrétní modely. Vynakládáme maximální úsilí, abychom produkty uvedli na trh v co nebližším termínu, aniž by byla ohrožena kvalita a celková spokojenost s produkty značky Nikon.

zdroj: http://www.nikon.cz/cs_CZ/news-press/2016/Q2.tag/news/BV-PR-WWA1604-tokyo-announcement.dcr
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    REPLIKANT: ja ji nemam ;-)
    Nikon Users Reporting Another Shutter Issue with the D750
    http://petapixel.com/2016/04/26/nikon-users-reporting-yet-another-shutter-issue-d750/
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PAVELDUFEK: Ad D750 a zkusil jsi vyndat a zandat baterku a nahrát nový firmware? :-P
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    REPLIKANT: jasny, ja se na chvili nastval a je to pryc. Byla to je reakce na info, kde Huggi pracuje. To je všechno.
    Já jsem Nikonu nakloněn. I když jsem z D700 přešel jinam, ale nic od Nikonu mi prostě nevyhovovalo jako nástupce.
    Btw, D750 má zas nějaký error :-(
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PAVELDUFEK: To je správná otázka. Já třeba taky nemám Canon, Pentax, Fuji, Sony atd. ale sleduji i jejich audítka, protože mě zajímají i jiné značky a technologie. Rád si o věcech dělám ucelený obraz. To absolutně nemá nic společného stím, že nebudu respektovat téma klubu. Nevím, proč to dělat tak složité. Tady jsi vítán, ale uznej, že řešit tu jestli někde na prodejně mají objektiv od Sony v audítku pro Nikon, je prostě mimo, tak jsem se ozval, protože moderátor v této diskuzi takřka neexistuje.
    Ps.: I tahle diskuze je IMHO zbytečná, nic osobního proti tobě, nedejbůh proti Huggimu, nemám, jenom sem s usměvákem na konci řekl celkem jasnou věc Nikon klubu :)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    bon voyage :-)
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    REPLIKANT: tak kdyz uz nemam nikon a je to tady jen pro nikon, tak co?
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    PAVELDUFEK: Ty sis to vzal nějak moc k srdci, že jo, akorát, že nikdo nechce aby jsi to tady opouštěl, nejdřív se omluvíš a pak za 3 hodiny napíšeš, že to tu opouštíš? To jsi nám to tedy nandal.
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    REPLIKANT: se omlouvám ;-)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Ja jenom kluci jestli se opravdu poslednich 5 prispevku bavite o 24-70 VR od nikonu tak to chapu, jestli ne, tak se radeji smazte kuk na klub ;)
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    HUGGI: jasný, tak poreferuj jak budes mit v ruce 24-70
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    PAVELDUFEK: To co je na webu samozrejme plati..nekontroloval jsem to..

Ta 24-70 neni verejne k dispozici zatim..
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    HUGGI: aha, ja ji videl na webu skladem ... 24-70 je vetsi lakadlo, bude tam dneska?
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    PAVELDUFEK: Tu zatim nemame..ale toula se tu testovaci 24-70 gm
    PAVELDUFEK
    PAVELDUFEK --- ---
    HUGGI: takze je mozny prijit okouknout novou 50 Sony? :-))
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    REPLIKANT: Ja to nepsal zamerne;)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    HUGGI: Huggi předpokládá. že ho všichni znáte a víte, že dělá v Megapixelu v Praze ;)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Kdyby někdo chtěl vidět D500, tak...se může zastavit:)
    ROZI
    ROZI --- ---
    PAVELDUFEK: mám asi všechny už zmíněné...ale nedavno jsem v nejake akci nakoupil kupu Transcend a s nima zatim spokojenost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam