• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HERKULESNIKON - klub majitelu a priznivcu nejlepsich fotaku
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    REPLIKANT:
    REP_7733
    REP_7744

a více fotek v plném rozlišení zde:
    NEW! NIKKOR AF-S 105mm F1.4 E N lens | Flickr
    https://www.flickr.com/photos/replikantcz/sets/72157672936718306
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    REPLIKANT: pokazdy kdyz na to sklo narazim, tak me rizciluje ;) jako chapu docela Nikoni potrebu "opticke nadrazenosti", ake tohle je stezi TEN objektiv, ktery " vsichni ocekavaj a chtej". Mohli by nejaky to usili konecne investovat do neceho, co by trosku vyvazilo ten prohranej boj s bezzrcadlovkama, malejch skladnejch (DX) objektivu neni nikdy dost a ze zkusenosti s 35/1.8 by jich asi nemalo prodali. A kurnik uz tu 135mm a ne takovouhle kravu velkou drahou, ale to uz se opakuju ;)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    REPLIKANT: Ve fotoskoda maji jeden vystaveny a dva v krabici ;-)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Woohoo tak jsem mel moznost potezkat a na par minut vyzkouset novy Nikkor AF-S 105mm F1.4G N

Prvni dojmy - parada, luxus, obrovska cocka, super bokeh :)

Fotky ASAP
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    EGGH: asi nerozumim a je to asi celkem jedno ...
    Nakup v CZ a mas po problemech.
    EGGH
    EGGH --- ---
    ASACHI: Já jsem OSVČ a DPH zaplatím.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    EGGH: FYI je to bez cla a DPH ... UK je clenem EU ... zatim porad :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    EGGH: UK je v EU. zatím. tedy jaké clo? a DPH taky nemusí být.. kupoval jsi někdy něco z EU?
    EGGH
    EGGH --- ---
    MORPHLER: Plus clo a DPH a jsem na ceně jako u nás.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    RABBIT:
    Ja v CZ nenakupuju skoro nic na foto, pac je to tady silene drahy ... hlavne amazon, i kdyz to koupis v UK ti k tomu da fakturu s ceskym VAT ... takze to krasne muzes dat do ucta pokud podnikas.
    SKALARIAK
    SKALARIAK --- ---
    no zalezi jak se pak bude resit zaruka, ja sem posledni 4 FF dslr co jsem koupil krom posledniho jako novy (canon 5d MK III, d800, d750, dalsi d800) vsechny nejakyho duvodu posilal na reklamaci, takze za me je ta pravdepodobnost celkem slusna... i kdyz to bylo u vsech tech nikonu tim ze byly z prvnich serii, na tu 750ku byla ta svolavacka (ale opravili furu dalsich veci co sem naspal) a ty d800 mely obe spatne to ostreni na jedny strane.....
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RABBIT: uprimne nevim, jestl do toho koupit neco v tehle cene takhle pujdu...
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    MORPHLER: ty mi dáváš ...
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    ASACHI:
    MORPHLER: ale každopádně díky !!
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    ASACHI:
    MORPHLER: na Amazonu už to opravili z 1696 na 1996 - asi to byl překlep :-).

A já mám stejně nějaký blok kupovat takhle drahý tělo mimo CZ, nevím, možná to není racionální, bo už jsem starej??
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    RABBIT: přesně jak píše ASACHI
    Strange new $300 price drop on the Nikon D750 camera at Amazon.com | Nikon Rumors
    http://nikonrumors.com/2016/08/21/strange-300-price-drop-on-the-nikon-d750-at-amazon-com.aspx/
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    RABBIT: v zahranici na to prave slevy jsou ...
    Nikon D750 Digital SLR Camera 3.2 inch Tilt-Screen LCD: Amazon.co.uk: Camera & Photo
    https://www.amazon.co.uk/.../B00NINZLKK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1471930812&sr=8-1&keywords=nikon+D750
    RABBIT
    RABBIT --- ---
    Jsem rozhodnut koupit si D750 a tak jsem si řekl, že se zeptám zdejších zástupců Nikona, Megapixelu, Škody a případně dalších, jestli se nechystá nějaká akce nebo jestli by mi neuměli udělat nějakou dobrou nabídku.

Byl bych otrávený, kdybych si to tělo koupil a pak koukal, jak ho někdo zlevnil nebo tak něco :-). Díky předem
    YNZA
    YNZA --- ---
    zajimava vec
    I Bought a Fake Nikon DSLR: My Experience with Gray Market Imports
    http://petapixel.com/2015/08/14/i-bought-a-fake-nikon-dslr-my-experience-with-gray-market-imports/
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    LUBOB: ano.

Vse pri f/1.8.
    MENTOL_
    MENTOL_ --- ---
    REPLIKANT: jsme se o tom asi i bavili - nerozumim te fascinaci 24mm, to mi prijde jak takove mrtve ohnisko :) a nejvic postradam af-s 135mm, klidne f/2.8, idealne kompatibilni s konvertorem a aby nestalo majlant. Ale po ty novy 105/1.4 se bojim, ze Nikon to zas pozene zbytecne na hranici optickych moznosti za 50k.
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    MENTOL_: Proto 24, 35, 85 je muj nejcastejsi set, na D800E muzes jit krasne do velkyho orezu, tak se to da vykryt dost. Uz aby nikon udelal 2.8/180mm AF-S!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam