• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    PSYSBEE: "Vzhledem k tomu, že dnes, v pondělí 19. června, hned první den ankety, došlo ke zneužití hlasování, kdy z jedné IP adresy, patřící jedné bance, bylo hlasováno více než 120-krát za půl hodiny, bude omezen počet PC na jednu IP adresu tak, aby hlasování bylo co nejvíce objektivní."

To to me celkem pobavilo. Obavam se, jestli to nahodou neni anketa o banku, ktera umi nejlepe hlasovat na interentu.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    BUTHRAKAUR: nene, presne jak rika BIGZ a vodnik, mohu jen potvrdit :)
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    ok, dik za info - jenom sem se zacal obavat, jestli nemam tu novou kartu nejak inet-omezenou...
    YNZA
    YNZA --- ---
    obchodnik=paypal si teda dava dycky na cas :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BUTHRAKAUR: záleží na obchodníkovi, jak si platbu strhne. Mě trvá často i pár týdnů než to proběhne, hlavně při platbách v zahraničí
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    BUTHRAKAUR: to je uplne normalni, za par dni (tyden, i dva nekdy, co mam zkusenosti) se to zauctuje
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    mam zanovni Visa Classic Partner u CS a zacatkem tejdne jsem s ni platil na patro.cz pres Muzo-3DSecure, ale platbu porad od pondeli vidim v S24 v nezauctovanejch transakcich. netusite nekdo, proc se mi ta platba zatim nezauctovala? internetovy platby apod jsem si pri zalozeni platby nechal povolit a limit jsem taky rozhodne nepresahnul...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Sakra, to jsem zrovna mimo :-( Uz delsi dobu se chci na den otevrenych dveri podivat...
    EARL
    EARL --- ---
    SKAFF: 17. cervna je v CNB den otevrenejch dveri...:-)
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    OASHI: Ty plány pro cílové kurzy CZK se zdají být docela zajímavou záležitostí. Mohl bys mě prosím odkázat na nějaké bližší informace?
    OASHI
    OASHI --- ---
    Me by stacily od guvernera plany pro cilove kurzy CZK na prelom 2006/7... ;)
    RETAL
    RETAL --- ---
    :-D
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    EARL: to sem eště nemohla, páč sem musela poskytnout výpis z účtu při žádosti o vízum, a met už nakou částku peněz vyměněnou, tak bych nedosahla tý hodnoty co se na kontu vyžaduje pro návštěvu té oné země...
    EARL
    EARL --- ---
    MIKATCHOU: tos mela pred volbama:-)
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    MIKATCHOU: Velmi nízký spread většinou nabízejí v www.camfexgroup.com.
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    mam dotaz, snad to zde nebude OT:
    kde je nejlepší vyměnit koruny za eura? v Pze... potřebuju tak 800 - 1000 euro...
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    BIGZ: diky za info - tak to snad byly jen nejaky pocatecni problemy, ktery posleze opravili...
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    mam Visa Classic Partner od CS a pres PayPal neni problem (placeno zatim jen parkrat na eBay, Skype,...)
    YNZA
    YNZA --- ---
    BUTHRAKAUR: jo presne takovej :( nez to vyresis dny ubihaji a prodejce nervozni, nakonec sem presel na MC pze tam s cvv prej neni zadny problem, a skutecne neni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam