• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    SPONKY
    SPONKY --- ---
    potrebuju si zalozit ucet, chci k tomu fungujici internetbanking a embossovanou kartu, kterou berou zahranicni kramy na netu...v oblasti bankovnictvi se totalne neorientuju..muze mi nekdo poradit nebo dat aspon dobry tip, cemu se vyhnout? predem dix
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    HARALD: ale já vim, ale fio působí jako klasická broker/makler společnost podle webu a tak. ale může to být dost iracionální.
    HARALD
    HARALD --- ---
    ROMANET: každá banka obchoduje na burze.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAM: no myslel jsem samozřejmě v relevanci s normální bankou. obchodování na burze je samozřejmě rizikovější (teoreticky) než standardní vklad/úvěr systém.

ADAM
    ADAM --- ---
    ROMANET: jsou při penězích. koupili teď rmsystém

navíc ty poplatky, co jim za každej obchod platím, tak na tom snad ani prodělat nejde.

každej klient tam má peníze vlastní, takže oni zas tolik neriskujou..
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    AILAS: no fio nabízí o velkej fous lepší poplatky. ale přece jen fio působí jako parta, která stežejně provádí rizikové operace a bankovní služby je jen bonus.
    AILAS
    AILAS --- ---
    ja jsem s CSOB spokojenej. Lepe receno nemam duvod menit. Mam treba inetbanking zdarma. Nevim jestli je to i u ostatnich bank..
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no popřemýšlím.

zdá se, že kooperace s čsob je velká.
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    ROMANET: ok.. ja v ne taky nemam prehnanou duveru a tak u nich nemam vic, nez na kolik jsou vklady (jako v kazdy jiny bance) pojisteny :) dulezity pro mne je, ze uz je to banka, jako kazda jina a funguje nad nima bankovni dohled atd.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    BUTHRAKAUR: no ve fio bych asi neměl tu důvěru.
    RETAL
    RETAL --- ---
    ADAM: Bawag ne, čti trochu zprávy (Romanet to už nakousl). :)
    BUTHRAKAUR
    BUTHRAKAUR --- ---
    ROMANET: jestli CSOB jenom kvuli kartam, tak to muzes mrknout i na FIO, ktery poskytujou karty od CSOB....
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    GOOGLE VÍ

ovinky: Předvolebním Rakouskem opět hýbe kauza Bawag
    "Je to nesnesitelný pokus zatáhnout stranu do probíhající kauzy Bawag," ... Kauza banky Bawag, vlastněné z větší části rakouským odborovým svazem ÖGB, ...
    www.novinky.cz/zahranicni/evropa/predvolebnim-rakouskem-opet-hybe-kauza-bawag_95583_aqf5d.html - 22k - Archiv - Podobné stránky

Novinky: Krachující banka Bawag může ovlivnit rakouské volby
    Tamní banka Bawag poskytovala rozsáhlé záruky za pochybné půjčky a prováděla vysoce ... V Rakouské bance Bawag došlo k personálním změnám, všechny ztráty z ...
    www.novinky.cz/ekonomika/krachujici-banka-bawag-muze-ovlivnit-rakouske-volby_87942_950eo.html - 22k - Archiv - Podobné stránky

ale nakonec do ní nalili hromady love.
    ADAM
    ADAM --- ---
    HARALD: hm. no tak jestli to jsou odboráři, tak to se ve mě vzpírá taky. to jsem nevěděl. jen jsem šel na václaváku kolem a výloha mi byla sympatická.. :-)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    PETGRIDUS: ano>]]
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    HARIBOKACHNA: myslis asi pobocku v dlouhe ze jo
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ja mam ceskou sporitelnu pobocku na staromestske a jsem svou vlastni poradkyni, ktera je hodne priemna a pomha mi vybrat nejvyhodnejsi variantu ceho potrebuju a chape, ze jsem student. V pobocce na Morani bohuzel hrozny personal, neochotny ...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ADAM: bawag jako nejlevnější? měli v rakousku dost problémy.

čsob proto, že nabízí relativně dostupné karty s nejrozumnějším pojištěním. bohužel žádná jiná banka některé věci nenabízí.
    HARALD
    HARALD --- ---
    ADAM: osobní ne. ale cosi se ve mě vzpírá stát se klientem odborářské banky. :-) čili důvody iracionální.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam