tak jsem poslal dotaz na čsob. je zajímavý, že teď mi (hodinu od dotazu) přišla odpověď.
+ za to, že fungují i v tuto dobu.
- relevance a hodnota odpovědi
asi jsem se špatně vyjádřil, že jsem se nedozvěděl naprosto nic kromě frází.
Vážený pane xxx,
poplatek za vydání a vedení platební karty je účtován pouze v případě, že je karta skutečně vydána. Pokud Vám je účtován poplatek za platební kartu, kterou Vám banka nevydala, je nutné tuto situaci řešit přímo s pobočkou ČSOB, která vede Váš účet.
Limit platební karty je standardně nastaven ve výši 15 000,- Kč. Tento limit je týdenní a nelze ho překročit (nelze tedy např. přes internet zaplatit dražší zboží, než je výše limitu). O navýšení limitu platební karty můžete požádat rovněž telefonicky prostřednictvím klientského poradce služby ČSOB Linka 24. Tato služba je k dispozici nepřetržitě na těchto kontaktech:
pro volání z pevné linky: 844 113 114 (+420 495 800 101 pro volání ze zahraničí),
mobilní operátoři: T-Mobile: +420 603 676 676, Telefónica O2: +420 729 933 933, Vodafone: +420 776 992 992.
V případě dalších dotazů nebo připomínek se prosím obraťte na níže uvedené kontakty.
S pozdravem a úctou
Andrea Balkovská
Československá obchodní banka, a. s.
Klientské centrum
Infolinka: 800 110 808 (0 - 24 h)
(ze zahr.: +420 495 800 101)
e-mail: info@csob.cz
http://www.csob.cz/
-----Original Message-----
From: Roman xxx
Sent: Friday, October 20, 2006 9:29 PM
To: INFO
Subject: dotazy
dobrý den,
měl bych následující otázky
1. platební karta
v ceně balíčku, který si platím je platební karta visa electron, zaplatil jsem si kartu visa a bylo mi řečeno, že si platím obě karty, ale electron mi nebude vydán, protože by se jednalo o navýšení limitů a to by musela schválit nějaká vedoucí až podle mé historie. otázka zní, proč tedy onu kartu platím, když jí nemám? (chci jí protože její ztráta je mnohem méně nákladná záležitost - šlo by o kartu na běžné používání).
2. limit platební karty.
limit je 15k a navýšení je až podle historie, účet mám 2 týdny. když si budu chtít koupit přes internet letenku za 18 tisíc korun mám smůlu? je možné o navýšení limitu žádat ze zahraničí?
děkuji
roman xxx