• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SKAFF: urcite to budes mit v podminkach smlouvy, kdy se rusi ucet a vsechno ostatni ..

ale taky by me zajimalo, co to je za banku ;)
    RETAL
    RETAL --- ---
    SKAFF: Změnit banku co nejrychleji. U které jsi byl?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jeste aby banka mluvila jinak...

GE Money: Češi se zadlužují zdravě

Ke konci dubna 2007 měli domácnosti od bank rozpujčováno 535 miliard Kč, což představuje 32% meziroční nárůst. Toto tempo by mělo vydržet po celý rok 2007 a na konci roku se tak pravděpodobně dostaneme na úroveň 600 až 650 miliard korun celkového dluhu u bank, tvrdí Monika Kubovcová z GE Money Bank. I přes vysoké tempo zadlužování domácností není podle ní důvod k obavám. http://www.finexpert.cz/Bleskovky/GE-Money-Cesi-se-zadluzuji-zdrave/sr-1-sc-3-a-19525/default.aspx
    MISERY
    MISERY --- ---
    Hele jak ma tady KB to stavebni sporeni (http://www.kb.cz/cs/seg/seg1/products/construction_savings.shtml) ten preklenovaci uver znamena, ze ty penize muzu dostat driv a pak to teprve jako nasporit?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    a uspech banky muze zaviset casto spis na neprimych vlivech jako je dobra reklamni kampan ci dobre umistnene pobocky pripadne aktualni problemy jinych bank.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    PETATA: co se produktu tyce, rada produktu ma efekt v daleke budoucnosti. treba studentska konta jsou casto jen - zacni s nami zdarma a plat nam po zbytek zivota.
    ONE111
    ONE111 --- ---
    Rust trzni hodnoty a ukazatel uspesnoti produktu jsou dve naprosto rozdilny veci a prima implikace mezi nimi rozhodne neni, jelikoz banky hodna davaji na snizovani nakladu, at uz outsourcing nebo ruzne ucetni machinace (zakladani dcer, pobocek v danovych rajich, atp.). Ad akcie, patriafinance.cz a bcpp.cz, ale sehnat dlouhodoby data je problem... A pri vyvoji akcii, rozhodne u CS ma velky vliv ze to je dcera EBG a jeji akvizice ve vychodni a jizni Evrope.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Ahoj. Mám na Vás dotaz. Ohledně mojí absolventský práce musím pdpovědět na tyto otázky. Sem totálně zmanetá, mám strašně moc učení a nevim, kde hledat. mohl by ste mi někdo prosím pomoci. Jestli se tu najde někdo ochotný, tak prosím nějaké info do pošty.
    Nemyslíte si, že základním ukazatelem úspěšnosti prodeje produktů Komerční banky je stejně jako v jiných bankách růst tržní hodnoty banky resp. růst čistého zisku? Můžete při prezentaci své absolventské práce porovnat vývoj čistého zisku Komerční banky s ČSOB a s ČS za poslední 4 roky a zároveň porovnat růst tržní hodnoty akcie Komerční banky a ČS za poslední 4 roky?
    YAMA
    YAMA --- ---
    U KB je problem, ze kdyz si pujcim 30 000 (protoze min nepujcujou), a hned druhej den jim tech 10 000 navic vratim, tak stejne zaplatim za dva roky cca 38 000 (s poplatkama za vedeni a urokem), coz mi prijde hodne.ale mozna jsem si to spocitala blbe...
    YAMA
    YAMA --- ---
    PSYSBEE: A co to je za produkt? To je u ty cesky?
    YAMA
    YAMA --- ---
    PSYSBEE: Splatku bych chtela mit nejlip okolo 1100-1300
    YAMA
    YAMA --- ---
    PSYSBEE: ja bych to chtela splatit cca za rok, ale chci mit nizkou mesicni splatku, abych kdyby neco na to mela a davat ty mimoradny vklady.
    MUXX
    MUXX --- ---
    jj mas pravdu. ja tam lezu vzdycky kratkodobe tak jsem ty procenta moc neresil. (csob ma 13,90)
    YAMA
    YAMA --- ---
    PSYSBEE: u KB,kde mam studensky ucet mi nabizi to samy, akorat s urokem na dva roky 8% na rok 7,5%, rpsn 9%. + nutnost ručení třetí osoby.

Volala jsem do CS a rikali mi, ze kdyz chci dat mimoradny vklad nebo doplatit dluh, tak si muzou uctovat 4% z mimoradne splatky (500-5000kč) ..:/

Kolik je rpsn u CS nevis?
    MUXX
    MUXX --- ---
    ja to resim pres dva kontokorenty - studentsky ucty u CS a CSOB. prijem minimalni, kontokorent 20k+15k
    YAMA
    YAMA --- ---
    Ahoj,
    nevite nahodou nekdo o nejake vyhodne (proste ne rpsn jiz od 50%) pujcce,20 000 pro studenta 1. rocniku VS, s prokazanymi prijmy?
    Diky moc
    MUXX
    MUXX --- ---
    tak abyste vedeli jak dlouho trva usa<>cr prevod penez.
    22.5. odeslo 1200usd z csob do bostonu. dnes 25.5. dorazily. poplatek byl 250czk.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ono je to obcas lepsi vybrat a poslat pres western union nebo tak neco.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam