• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ZANTIC
    ZANTIC --- ---
    TADEK: tak hlavne na to nesahej a rozhodne je necerpej... to by se dalo klasifikovat jako vyuziti cizyho omylu nebo jak to je... proste roszhodne to neni az tak prijemny jak se zda...
    TADEK
    TADEK --- ---
    dnes se mi na uctu jen tak objevilo 280.000kc, jsem u cs... netusite co to jako ma byt? ne ze bych to nebral, ale prijde mi to naky divny, je to pomerne dost penez na nejaky klientsky vyhody nebo bonusy...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    LEFTY: nemam problem s tim jak to provest, ale stve me ten kurz, ktere banky maji hodne spatny. kdyz posilas vetsi castku tak rozdil mezi smenarnou a bankou muze delat v pohode 30-40 tisic. ja mam ebanku a ta ma vetsinou kurz tak o korunu nizsi na euro nez smenarny.
    ADAM: s paypalem valcim jsou to arogantni parchanti , zkusim ty devizy apod.. dik
    ADAM: jo to by nemel byt problem - mensi castky bych resil osobne

ADAM
    ADAM --- ---
    počítej, že se s tebou budou bavit od 100tis někde až od 1mil kč...
    ADAM
    ADAM --- ---
    MRAKY: směnárny deviz.
    např. paypal, paypay
    nebo dále, devizy.cz, aktivchange.cz
    a pak taky každá banka.

prostřední řádek je samozřejmě nejvýhodnější..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    MRAKY: nevím, jestli ti rozumím, ale konverze měny je automaticky součástí bezhotovostního převodu - ikdyž si třeba převádím peníze mezi svými dvěma účty v jedné bance, jeden v USD, jedne v CZK...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    hledal jsem tu doposavad marne - existujou nejake online smenarny - mam na mysli kde penize protecou jen prez ucty bez vytahovani hotovosti z banky? potreboval bych si v tom udelat trosku prehled
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    kdybychom měli čipy, tak bychom nepotřebovali žádné platební karty. tak. jsem pro čipovou totalitu.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PSYSBEE: :-) čtu moc zpožděně:DDD
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    CHAJIM: 13.10 byla tusim sobota
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    SKAFF: na přepážce banky, ne?
    ADAM
    ADAM --- ---
    HEAVYN: jednoznačně paypay, při vyšší částce aktivchange.
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    PSYSBEE: ja potrebuju prave dal, ale dik
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HEAVYN: CS chce po Evrope 220,-, ale musis tam mit konto
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    HARALD: ja paypal mam, ale tim zas zaplatit nechtej, protoze ti jim strhnou 3 %
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak ING konto zvyšuje úrok na 2,5% p.a. :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    HEAVYN: neexistuje. v tomhle jsou všechny banky srovnatelné. Pokud chceš převést prachy za levněji, použij PayPal nebo nějaký ze srovnatelných systémů. Víc ti poradí tady: [ PayPal a jiné OnLine platební systémy - aktuálně: nechte si poradit, ale praxe je praxe.. ]
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    existuje nejaka banka, ktera neuctuje takovy palky za "Příkaz k úhradě v cizí měně nebo v Kč do zahraničí"
    csob i e-banka chtej 1% min. 250,–, max. 1 500,– Kc
    s cimz me dost serou a vlastne platim uplne za vsechno, to jsou takovy svine
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    PSYSBEE: funguje == diky ..
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    PETER_PAN: co zalozka NASTAVENI - polozka NASTAVENI VYPISU - volba TEXTOVE VYPISY ????
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam