• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    KY_109
    KY_109 --- ---
    ta mBanka se zda byt pomerne zajimava... samozrejme je otazka jak to rozjednou a jak to bude vypadat... jako student v soucasny dobe bance neplatim skoro nic, mam ucet u CSOB i CS, CSOB je imho nejvyhodnejsi pro studenty nyni... nicmene az to budu behem pul roku cca resit, asi bych je zkusil... vubec nemluve o faktu, ze by se mi presne libilo presunout vsechno na net a na pobocku chodit co nejmin...
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kouka ze asi nejsem jedninej, kdo ma zablokovanej servis24? Heslo jsem zadaval fakt spravny. Tohle byla asi posledni kapka. Jdu jinam.
    ADAM
    ADAM --- ---
    RETESKA: já teda uplně chudej nejsem, ale jeste nikdy (prisaham NIKDY) jsem nevybral z jinyho bankomatu, nez jaky banky jsem měl v ruce kartu. kvuli 35kc bych si klidně někam dojel/došel....
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja pouzivam posledni dobou hodne fio a velika spokojenost. jak s jednanim, tak taky s poplatky - ktere jsou v podstate nulove. doporucuju
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    AXTHEB: to už mě kdysi napadlo, ale to zas oba zapltíme asi 20kč na převodu (dohromady), což mi za těch ušetřenejch asi 50,- nestálo... :) zas takovej ouchyl nejsem, ale mohli zrušit tu platbu všem.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RETESKA: Dohodni se s nekym a posilejte si navzajem penize, tim se pres tech 15k dostanes v pohode;)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    RETESKA: jdi do mBanky :)

btw: az skoncim tam kde sem + jestli mBanka otevre svoji pobocku i u nas na jihu + její sluzby budou za neco stat = sem jejich jasnej klient
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    RETESKA: nekdo preferuje nizky poplatky, nekdo preferuje rozumny jednani a reseni problemu i za cenu vyssich poplatku. kazdy ma jiny pozadavky...
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    u ebanky jsem taky. ale nejsem prachatá, jsem naopak dost chudá, a většinou moje práce s účtem je, že přijde výplata (pod 15 000, takže platím za vedení účtu), zaplatím složenky atd na byt a život (na každém zaplatím poplatky), jednou za měsíc si vyberu z bankomatu (jsem líná jet 20 minut někam ke "svýmu" takže oželim asi 35 kč) a každý rok platím za vedení ebmosovaný karty visa asi 450 korun. kartu výjimečně použiju v obchodě, k ebance jsem šla v jejích začátcích kvůli možnostem rychlých plateb přes net, embosska mi byla vysvětlena jako bezpečnější a užitečnější.
    takže chudá sem jak myš a ještě bance furt šíleně platim. už mě i napadlo účet zrušit, ale to nemá smysl, spíš by to chtělo něco kde nebudu paušálně platit i za to co skoro nevyužiju...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    dobry :)
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    RETESKA: ebanka.
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    TOMASH: a tím je kdo?
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    haha, presne podobnej problem me konecne donutil odejit od cs a davat svy penize nekomu, kdo me netluce za svy vlastni chyby.
    RETAL
    RETAL --- ---
    PSYSBEE: Účet Adamovi systém zablokoval kvůli "vaší" neschopnosti. Nedivím se, že je naštvaný. Svým poučovacím tónem jen přilíváš olej do ohně.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ADAM: aby tě to uklidnilo, já mám spořitelnu taky. A tu obálku, kterou jsi skartoval mám uloženu v šanonu se smlouvama.
    ADAM
    ADAM --- ---
    NTR23: vim, ze vsihcni na sporitelnu nadavaj, ale já jsem po mnoha a mnoha letech vesmes spokojen. mam zkusenosti i s mnoha dalsima bankama, ale sporitelna stejne vesmes vyhrava.

no, pomalu clovek meni nazor, coz...
    ADAM
    ADAM --- ---
    PSYSBEE: vidisto? a ja ho mam ulozeny, protoze si pamatuju, ze se pred lety hodilo...

ale proc bych si ukladal heslo do telebankingu, kdyz vim, ze telebanking nikdy nepouziju?
    je tohle uvazovani na tebe malo strizlive?

skutecne se clovek nasere, kdyz nema pristup na svuj ucet, musi kvuli tomu jet 300km na trvale bydliste aby si vyzvedl obalku do vlastnich rukou, zaplati 100kc poplatek a banka (operatorka + psybee) z nej jeste delaji navic debila.
    zamysli se nad tim...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ADAM: Já se divím že u té společnosti ještě jsi po tom co jsi tady napsal
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ADAM: trochu min emoci a vice strizliveho uvazovani by neskodilo..
    Hele Adame - Mysli si co chces, udavej roky a letopocty jak je libo, nadavej CS jak je libo, ja se s tebou proste hadat nechci a nebudu.
    Vse podstatne sem rekl v predchozim prispevku.

btw: cislo smlouvy bylo nahrazeno bezpecnostnim kodem.
    ADAM
    ADAM --- ---
    PSYSBEE:
    k ty tvoji tučný větě - udaje jsem si zašifrované uložil a obálku samzořejmě zničil. jak jinak ji asi uchráním před odcizením/ztrátou?
    (data jsou chráněna dvojitým šifrováním 1x aplikace, 1xpevný disk na základě biometrického údaje s pravidelnou týdenní zálohou každou neděli na externí síťové úložiště)
    jak jinak si tedy spořitelna předswtvuje bezpečné uložení údajů???

- všechny udaje, potřebené pro přihlášení mám uloženy. nějaký posraný heslo, který jsem 8 let nepotřeboval skutečně uložený nemám. možná proto, že jsem nikdy nehodlal telebanking využít???

- nebudu se hádat. prostě tvrdím, že jsem v dubnu 2001 seděl ve škole v londýně a volal z londýna a na základě smlouvy odblokoval přístup do interbankingu. od tý doby mám uložený i číslo smlouvy (složitě ji museli rodiče doma hledat...).

vím to naprosto jistě, nikdy dřív jsem v londýně nebyl a později jsem tam nechodil do školy.

kolik udaju dopiče mám mít uložených?
    mám tady uloženo jen pro posranou sporitelnu:

- prihlasovaci cislo (neni mozne zmenit)
    - heslo
    - cislo smlouvy
    - bezp. kod.
    + navic musim mit u sebe simku mobilu.

co jeste si mam kurva ukladat? velikost bot bankere, se kterym jsem smlouvu podepsioval???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam