• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARALDBanky, bankovnictví, bankovní operace
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    mbanka - začal jsem psát tu žádost a u konce, tedy před tlačítkem dokončit nebo co to tam bylo, jsem přišel na to, že kurýr přijde na trvalý bydliště (páč jsem neudal přechodný) a chtěl jsem se k tomu vrátit, ale ta možnost tam nebyla a znovu se mi to psát nechtělo. jenže... jenže mi druhý den přišel mail, že mi někují za žádost a že přijde kurýr.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ALESH: ;)))
    na me jako penezni ustav pusobej tak nejak ne dost sofistikovane ... treba ani ty papiry ze smlouvy neprelepovali nalepkou a nepodepisovali ..
    ale porad o 100% duveryhodnejsi nez paypay, takze si jinak nestezuju

ALESH
    ALESH --- ---
    ENTENTYKY: no vidis, me zas vydali kartu, ktera byla zablokovana pro platby po internetu... a to jsem chtel presnou kopii predchozi karty, ktera zablokovana nebyla. Nejen ze sem se kvuli tomu dostal do problemu a nemohl vcas zaplatit pres paypal, ale za odblokvani jsem musel zaplatit 50kc ...grrrr
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ADAM: sem si tam taky nedavno zalozila ucet, ovsem diletanstvim typa na prepazce jsem byla sokovana - asi nizsi forma "slecny za prepazkou" ci tak neco .) - ten nevedel nic, co si bezprostredne nenasel v pocitaci - napr. to, ze by se visa dala zablokovat pro platby na netu - pry to u nich ASI nejde - protoze v pocitaci o tom nic nebylo
    tak jsem si radsi nakonec vzala maestro
    KY_109
    KY_109 --- ---
    ta mBanka se zda byt pomerne zajimava... samozrejme je otazka jak to rozjednou a jak to bude vypadat... jako student v soucasny dobe bance neplatim skoro nic, mam ucet u CSOB i CS, CSOB je imho nejvyhodnejsi pro studenty nyni... nicmene az to budu behem pul roku cca resit, asi bych je zkusil... vubec nemluve o faktu, ze by se mi presne libilo presunout vsechno na net a na pobocku chodit co nejmin...
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kouka ze asi nejsem jedninej, kdo ma zablokovanej servis24? Heslo jsem zadaval fakt spravny. Tohle byla asi posledni kapka. Jdu jinam.
    ADAM
    ADAM --- ---
    RETESKA: já teda uplně chudej nejsem, ale jeste nikdy (prisaham NIKDY) jsem nevybral z jinyho bankomatu, nez jaky banky jsem měl v ruce kartu. kvuli 35kc bych si klidně někam dojel/došel....
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja pouzivam posledni dobou hodne fio a velika spokojenost. jak s jednanim, tak taky s poplatky - ktere jsou v podstate nulove. doporucuju
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    AXTHEB: to už mě kdysi napadlo, ale to zas oba zapltíme asi 20kč na převodu (dohromady), což mi za těch ušetřenejch asi 50,- nestálo... :) zas takovej ouchyl nejsem, ale mohli zrušit tu platbu všem.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RETESKA: Dohodni se s nekym a posilejte si navzajem penize, tim se pres tech 15k dostanes v pohode;)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    RETESKA: jdi do mBanky :)

btw: az skoncim tam kde sem + jestli mBanka otevre svoji pobocku i u nas na jihu + její sluzby budou za neco stat = sem jejich jasnej klient
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    RETESKA: nekdo preferuje nizky poplatky, nekdo preferuje rozumny jednani a reseni problemu i za cenu vyssich poplatku. kazdy ma jiny pozadavky...
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    u ebanky jsem taky. ale nejsem prachatá, jsem naopak dost chudá, a většinou moje práce s účtem je, že přijde výplata (pod 15 000, takže platím za vedení účtu), zaplatím složenky atd na byt a život (na každém zaplatím poplatky), jednou za měsíc si vyberu z bankomatu (jsem líná jet 20 minut někam ke "svýmu" takže oželim asi 35 kč) a každý rok platím za vedení ebmosovaný karty visa asi 450 korun. kartu výjimečně použiju v obchodě, k ebance jsem šla v jejích začátcích kvůli možnostem rychlých plateb přes net, embosska mi byla vysvětlena jako bezpečnější a užitečnější.
    takže chudá sem jak myš a ještě bance furt šíleně platim. už mě i napadlo účet zrušit, ale to nemá smysl, spíš by to chtělo něco kde nebudu paušálně platit i za to co skoro nevyužiju...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    dobry :)
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    RETESKA: ebanka.
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    TOMASH: a tím je kdo?
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    haha, presne podobnej problem me konecne donutil odejit od cs a davat svy penize nekomu, kdo me netluce za svy vlastni chyby.
    RETAL
    RETAL --- ---
    PSYSBEE: Účet Adamovi systém zablokoval kvůli "vaší" neschopnosti. Nedivím se, že je naštvaný. Svým poučovacím tónem jen přilíváš olej do ohně.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    ADAM: aby tě to uklidnilo, já mám spořitelnu taky. A tu obálku, kterou jsi skartoval mám uloženu v šanonu se smlouvama.
    ADAM
    ADAM --- ---
    NTR23: vim, ze vsihcni na sporitelnu nadavaj, ale já jsem po mnoha a mnoha letech vesmes spokojen. mam zkusenosti i s mnoha dalsima bankama, ale sporitelna stejne vesmes vyhrava.

no, pomalu clovek meni nazor, coz...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam